Flevi kérdése:
Otthon akarok egy kisebb konditermet berendezni, mik kellenek?
Figyelt kérdés
Én ezekre gondoltam így először:
-fekvenyomó pad combhajlító, combfeszítő, lehúzó résszel
-francia rúd
-egykezesek
-súlytárcsa
-guggoló állvány
-tolódzkodni tudok két szék között
-húzódzkodó rúd.
Így meg lehetne oldani minden izomcsoportot, igaz, vádlira sajnos csak az álló vádli, meg az egylábas vádli lenne, dehát ez van.
Szóval van-e még valami, ami szükséges?
2014. szept. 16. 18:42
2/7 anonim válasza:
Jó így, az alapok megvannak. Nekem is kb ennyi van itthon és 3 évig így edzettem.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2014. szept. 16. 19:36
4/7 anonim válasza:
Még egy csigás gépet beszerezhetnél. Használtan tudsz venni 20 és 50E között egész jókat.
Jobb csigáson combfeszítőzni, mint a szbadsúlyos fekpadvégére tehetővel!(egyéni véleményem szerint) és tudsz végezni letolásokat, lehúzásokat, alsócsigás evezést,bicepszezést, oldalraemelést stb stb.
De ezt nyugodtan teheted a lista végére, a szabadsúlyos dolgok az elsők:)
5/7 anonim válasza:
negyedik egy csigás toronyra gondol. Az nagyon jó. főleg ha duplád is lenne.
6/7 A kérdező kommentje:
Azt majd később, egyenlőre elég ennyi, meg azért az én kereteim se végtelenek...:D
2014. szept. 18. 15:56
7/7 anonim válasza:
Egyelőre. Így kell írni.:) Egyenlőre a matek egyenletet hozzuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!