Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyibe kerülne berendezni...

Mennyibe kerülne berendezni egy ilyen otthoni "edzőtermet"?

Figyelt kérdés

Állítható fekvenyomópad

Erőkeret

Tolódzkodó állvány

Húzódzkodó rúd

Olimpiai rúd

Francia rúd

2 állítható egykezes súlyzó

+ súllyok (kb 200kg) és kiegészítők (biztonsági rudak, stb)

Illetve ennyi elég lenne, hogy leedzem az egész testem nem ? Max még egy csigás gép, de az tudom nagyon megdobná, meg kilehet bírni nélküle, szóval nem létfontosságú.

2021. aug. 21. 12:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk mindre rákeresel, kinézed azt ami neked megfelelő és összeadod az összegeket.
2021. aug. 21. 12:35
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1000ft/kg áron számolod a súlyt (ami a legkedvezőbb forgatókönyv), akkor az alsó hangon 200k, az alatt szerintem épkézláb keretet se nagyon találsz, és egy valódi olimpiai rúd is 50k lesz alsó hangon (egyébként otthonra felesleges, elég lesz egy olcsóbb 220/50 rúd). Szerintem normális fekpad sincs 100k alatt. Ha ezekre jön minden egyéb, állítóható súlyzó, meg csigás gép, akkor már jóval félmilla felett vagy. És ha erőemelő vagy, akkor szerintem annyira nem baj, ha le van gumírozva a padló, aminek megint horror ára lesz. Ettől függetlenül, ki lehet alakítani egy otthoni termet, de szerintem jobb apránként, és minimalista edzéssel kezdeni, ha pedig nem fontos az erőemelő teljesítmény, csak izmot akarsz építeni, akkor ezek közül egy csomó felesleges.
2021. aug. 21. 12:54
 3/16 A kérdező kommentje:

1-es

Csak érdekelt mások véleménye/tapasztalata. (Mondjuk ebből a szempontból tényleg, hülyén lett megfogalmazva a kérdés)

2-es

Igaz, akkor egy olcsóbb rúd is jó (úgy sem hagyom rajta a súlyt), kézisúlyzóm van azt most láttam, nem is tudom miért írtam bele. Csigás gép, akkor végképp kilőve. Nem vagyok erőemelő. Mire értetted, hogy felesleges ? Súlyból szerintem 120kg is elég, aztán ha kinövöm veszek még.

Használtan, mennyire lenne jó ötlet venni ezeket ?

2021. aug. 21. 13:16
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
GHR pad?
2021. aug. 21. 13:27
 5/16 anonim ***** válasza:
9%

Meg valami alap haspad is kéne, lábtológép és egy csigás gép sem hátrány.

Én gyakorlatilag az általad felsoroltakkal edzettem a terem zárlat alatt, jól le is épült a vádlim, combhajlítom és a hasizmom.

Mondjuk ha ezek a részeid erősek akkor nem is kell rá feltétlen izolálni.

2021. aug. 21. 13:31
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
fél milliónál több, közelebb az egyhez.
2021. aug. 21. 13:40
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Ahogy a 6-os írja, nagyon sokba kerül.
2021. aug. 21. 14:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy értelemesebb erőkerettel letudhqtod a húzódzkodót és a tolódzkodót is egyben...
2021. aug. 21. 14:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Újonnan ez lenne vagy 400ezer legalább.A helyedben használtat néznék,úgy 2/3,fél áron be tudod szerezni,és max annyi bajuk lesz hogy kopottak az újhoz képest.
2021. aug. 21. 17:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Fél millió az sok?? Itt a gyakorin mindenki havi nettó 5-600 ezer Ft felett keres, aztán ilyenre nem telik?

2021. aug. 21. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!