Deadlift után fájó hát?
Figyelt kérdés
Deadliftes edzés után fáj a hátam alsó része, pedig egyenesen, megfeszítve tartom a gyakorlat közben. Lehajolásnál fáj.
Ez normális?
2021. júl. 6. 12:50
1/9 anonim válasza:
Valamilyen szinten normalis, mert az a resz is kapja a terhelest. De attol fugg, milyen a fajdom jellege.
2/9 anonim válasza:
Igen,attól függ hogy ez fáradtság,munka utáni fáradtság vagy a lesérülős fajta fájdalom
3/9 anonim válasza:
nem nem normális. a fájdalom sosem normális
(az izom láz is beletartozik)
4/9 anonim válasza:
Akkor vigyázz, nehogy egyszer az életedben keményen edzél és odatedd magad, mert az izomláz ebben az esetben elkerülhetetlen, de ez a hozzáállás számodra biztosan ismeretlen :)
5/9 anonim válasza:
annyira vártam ezt a beböfögő hozzá szólást de komolyan.
maga az izomláz egy jelzés a testtől, hogy bármit is csináltál ne csináld mert nem tesz jót.
azért mert te ezt nem vagy képes felfogni az egy dolog.
6/9 anonim válasza:
Akkor az hogy létezik hogy aki életében először lemegy edzeni, annak az első pár edzéstől folyamatosan izomláza van? És nem, nem a gyakorlatokat csinálja rosszul, mert ugyanazoknak is izomláza van akik mellett hozzáértő edző van és segít a helyes végrehajtásban.
7/9 anonim válasza:
mert sérüléseket okoz az izomba (ez az edzés célja) de ez nem jelenti azt, hogy ez a szervezetnek tetszik is.
8/9 anonim válasza:
Értem, akkor miért nem azt mondod, hogy ne edzenek az emberek, mert szerinted nem tesz jót (nem tetszik?!) a szervezetnek?
9/9 anonim válasza:
miért mondanám?
én is évek óta edzek de attól a tény még tény marad, hogy a fájdalom sosem jelent jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!