Felhúzás közben lett egy low back “sérulésem.Elegnedő rá a torna vagy szedjek valamilyen gyulladás gátlót?
Látatlanban senki se tudja ezt megmondani neked. Honnan tudjuk, hogy ez csak egy kis húzódás amit kipihensz 3 nap alatt vagy valami komoly sérülés amihez gyógytorna meg ki tudja mi kell, hogy helyre jöjjön.
Most érted leírjuk neked, hogy csináld ezt meg azt a gyakorlatot napi 14x, te meg mit a jó katona megcsinálod 14x miközben üvöltesz a fájdalomtól, de leszarod mert hát ezt írták a gyakorin. Aztán 2 nap múlva esetleg már lábra se tudsz állni, mert rontottál rajta a gyakorlattal amit javasoltunk a pontos sérülés tudta nélkül.
Na most, volt aki megcafolta, hogy nem valo a kezdoknek az 5x5 aztan csodalkozik valaki ha megserul.
Kerdezo ne kapd fel a vizet, nem azt mondtam hogy kezdo vagy, de ez egy jo pelda, hogy miert mondtam az egyik kerdes alatt azt hogy nem egy kezdoknek valo edzesterv.
Gyulladas csokento szerintem mehet ra, de inkabb jegeld es pihentesd picit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!