Az edzésnek van értelme fix edzésterv nélkül?
Szia! Én elég sokáig jártam edzőterembe (és most újra szeretnék járni), de én soha nem egy fix edzésterv alapján edzettem.
Általában eldöntöttem hogy mire szeretnék egy adott nap edzeni -pl. hétfő - lábnap+has, szerda - felsőtest+has, de sosem írtam le sehova, hogy milyen gyakorlatokat fogok végezni.
Ennek ellenére eredményes lett a munkám, szóval csak bátran!
u.i: rengetek instagram/tiktok oldal van ahol mutatnak különböző gyakorlatokat, érdemes őket megnézni.
Köszönöm!
Nekem is hasonló gondolkodásom van ilyen téren.
Nincs edzéstervem,de tudom,mit szeretnék edzeni és hogyan.
Kezdőként kb ha ránézel a súlyzóra attól is fejlődsz tehát egy ideig lehet így csinálni de minden esetben jobb egy fix edzésterv mert van mihez viszomyítani a teljesítményedet és van időd elsajátítani a gyakorlatokat.
Én a teljes testes edzéstervet ajánlanám,kezdőknek ez a leghatékonyabb.
69 kilóból hova akarsz szálkásítani?
azért egy nagyjából kidolgozott terv nem árt.
Utolsó
170cm hez sok 70kg, főleg ha skinny fat
Kezdőként nem ajánlom.
Amit te firtatsz az az ösztönös edzés elve.Ezzel csak az a gond,hogy 10 ből 2 profi használ ilyet,azt is csak időszakosan.
Renszer nélkül sokkal nehezebben fogsz fejlődni.Se izomerzeted nincs még,pláne de azt sem tudod érzékelni hogy regenerálódtál e rendesen.Az meg egyenesen vicc,hogy azt csinálsz,amihez kedved van.
Hát lábazni általában nem sok kedve van az embernek.Es ha még erre rajön az úgymond ösztönös edzés elve,akkor máris könnyebb a léleknek a felmentés! Borítékolható,hogy lesz bicepsz ezerrel,de guggolás annál kevesebb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!