Hogy tudnék fogyni, miközben tömeget növelek?
Figyelt kérdés
Alapvetően jó vékony alkat vagyok (175 cm - 60 kg), viszont úgy vettem észre, hogy az útóbbi időben a hasamra nagyon megbíztam, úgy nézek ki, mintha terhes lennék.... Egyébként mindenhol máshol vékony vagyok.
Egy multivitamint szedek 2 hete, talán attól lehet, nem tudom...
Tehát szeretném, hogy a hasam lemenjen, mellette pedig szeretnék tömeget növelni.
Azt találtam ki, hogy hétfőn, szerdán, és pénteken edzek saját testsúllyal és súlyókkal is, illetve mindennap 20 perces kardió edzést csinálok. Így megfelelő lehet?
2021. jún. 28. 16:28
1/6 anonim válasza:
Lány vagy? Csak hogy 60 kiló vagy
2/6 anonim válasza:
inkább étel allergiád van szerintem.
mert ezzel a súllyal és magassággal nem hiszem, hogy lenen miből hasad lenni.
vagy terhes vagy
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lány de úgy nézek ki ezzel a hassal mint egy terhes lány.
2021. jún. 28. 16:44
5/6 anonim válasza:
Ugyan ennyi a súlyom, de 10 centivel kisebb vagyok, és még engem is sovány kölyöknek hívnak, a vasággyal 30 kilós embernek :( , szóval biztos hogy nem lehet akkora hasad.
6/6 anonim válasza:
Dekaszuszitrenvinyópropycipyclen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!