Hogyan lehet fogyni és közben fenékre hízni?
Ne akarj hízni, mert a zsírsegg nem szexi.
Olyan edzésterv kell, ami a megfelelő izomcsoportokat erősíti.
Sajnos te is egy olyan személy vagy, kedves kérdező, aki az alapfogalmakkal sincs tisztában. De ez nem gond!
Nincs olyan, hogy helyi hízás vagy helyi fogyás? Nincs olyan, hogy én csak a hasamból szeretnék fogyni, vagy én csak a karomra szeretnék hízni. Ezek nem léteznek. A zsírraktáraidat a szervezeted átfogóan égeti, ha megy a hasadból, akkor megy a tokádból is, ha megy a tokádból, akkor megy a combodból is. Ez így működik.
Ha le szeretnél még adni pár kilót, mert még nincs meg a kívánt testzsírszázalék, akkor kalóriadeficiten alapuló étrend kell neked. A kalóriadeficit elérésben segíteni fog valamilyen kardió mozgásforma is.
Én azt tanácsolom, hogy az ilyen jellegű étrend mellett kezdj el olyan gyakorlatokat végezni edzésed során, amik az alsó tested, a lábakat és a feneket célozzák. Figyelj a magas fehérjebevitelre is.
Wooow 😮
Sokat tudsz a témában.
Nagyon szépen köszi a tanácsot<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!