Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha tömegnövelőzök, akkor...

Ha tömegnövelőzök, akkor valójában izmosodok?

Figyelt kérdés
Tehát, amíg felszedegetem a kilókat és emellett kondizok, akkor nem kövéredek, hanem izmosodok vagy csak úgy néz ki, mintha izmosodnék?
2021. jún. 10. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Izmot és zsírt is szedsz magadra. De amúgy a tömegnövelés célja nem az hogy zsírosodj, ahogy sokan mások. A lényeg hogy legyen egy kis plusz kalória, hogy energiát növelj. Attól hogy zsíros leszel, még nem leszel izmos, főleg hogy a zsírsejt nem alakul át izommá
2021. jún. 10. 11:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Azok akik kondiznak és csontsoványról kezdik az egészet, és 1 év után kockás a hasa, azok is tömegeltek?
2021. jún. 10. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csontsovány alkatként nem nagyon kell félned a zsírosodástól. Nyugodtan tömegnövelőzz. Neked sokkal egyszerűbben lesz kockás hasad és szálkás izomzatod, mint egy hízékony, nagydarab kondisnak. Én vékony alkatú lány vagyok és én is könnyen izmosodok, de zsír szinte semennyi nem rakódik rám, ehetek bármit.
2021. jún. 10. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:
is - is
2021. jún. 10. 13:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csontsovány. Kb 20%-os a testzsírom
2021. jún. 10. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Rendes mennyiségű (makró, kalória) normál kajától jobban izmosodik az ember, mint a tömegnövelőtől
2021. jún. 10. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!