Attól még nem tunyulna el a tested, mert kihagynál a futással/kondival egy vagy két napot. Nyilván más, ha három hetet kéne kihagynod, de 48 órát szerintem mindenki teste ki fog bírni edzés nélkül úgy, hogy nem épül le. Többet ésszel, mint erővel! Sokszor a pihenéssel teszel jobbat az izomzatod fejlődésének, nem azzal, ha edzel. Például ha csak reggel, meló előtt lenne időm kardiózni, de akkor csak 5 órát tudnék aludni, akkor inkább offolom a kardiót, és alszok másfél-két órával többet. Többet érsz az alvással, a pihenéssel, a regenerációval, mintha hullafáradtan, nulla alvással, nulla energialökettel futópdazol egy órát csak azért, mert szerinted csak az éhgyomros kardió működik. Ez bullshit. Inkább akkor meló után megyek kardiózni. Akkor sem leszek egy energiabomba, de legalább kialudtam magam előző este, és tudtam teljesíteni a munkámban és a konditeremben.
Az oltással ugyanez volt a helyzet. Valószínűleg semmi bajom nem lett volna, ha oltás után megyek is edzeni. De ha az orvos azt mondta, hogy 48 órán belül NEM AJÁNLOTT a fizikai megerőltetés, akkor azt a 48 órát valahogy csak kibírom, jobb a béke. Inkább, mint hogy szarul legyek, aztán utána egy hétig vergődjek a rossz immunválasz miatt az ágyban. Abban a 48 órában pihentem, regenerálódtam, lenyírtam a füvet, lepermeteztem a növényeket a kertben, olvasgattam, filmet néztem. 48 óra elteltével pedig mentem a kondiba és széttéptem a gépeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!