A testépítéssel, fitnesszel foglalkozó emberének, mi bajuk van a kenyérrel?
Figyelt kérdés
Tele van rosttal, vitaminnal, ásványi anyaggal a rizzsel, pufi rizzsel szemben, amit bezzeg orrba-szájba zabálnak. Jönnek itt a gi értékkel is, miközben a rizs gi indexe sokkal rosszabb. Mondjak még azt is, hogy "méreg", mert tele van mindenféle anyaggal. Mert az ágyon ízesített, színezett tápkiegekben kevesebb a *mérgező" anyag? 😅
Sosem értettem ezt, és ehhez hasonló értelmetlen hozzáállásokat a gyúrás világában, bár mostanában egyre több ember kezd el gondolkodni is.
2021. máj. 17. 14:05
41/44 anonim válasza:
Ha te megiszol napi 3 dl étolajat, az 2500 extra kalória. Szerinted emellett nem híznál? Ugyebár tömény zsír, tehát nem fog tőle felmenni a vércukor szinted.
42/44 anonim válasza:
Nem, mivel biztosan ki..nám. És inzulin nélkül raktározás se nagyon indul el, egyszerűen kimegy belőled.
43/44 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy egyben kell meginni húzóra. Figyelj, erre nem tudok mást mondani, gyere el velem egy laborba és próbáljuk ki pár hétig. Ha nem hízol, te genetikai csoda leszel, én meg Nobel-díjas orvos. :)
44/44 anonim válasza:
Mind hül yék vagytok egytől egyig 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!