A testépítéssel, fitnesszel foglalkozó emberének, mi bajuk van a kenyérrel?
Tele van rosttal, vitaminnal, ásványi anyaggal a rizzsel, pufi rizzsel szemben, amit bezzeg orrba-szájba zabálnak. Jönnek itt a gi értékkel is, miközben a rizs gi indexe sokkal rosszabb. Mondjak még azt is, hogy "méreg", mert tele van mindenféle anyaggal. Mert az ágyon ízesített, színezett tápkiegekben kevesebb a *mérgező" anyag? 😅
Sosem értettem ezt, és ehhez hasonló értelmetlen hozzáállásokat a gyúrás világában, bár mostanában egyre több ember kezd el gondolkodni is.
Oh, akkor jó. Ezzel teljesen egyetértek.
Ennél sokkal rosszabb dolgokat is be lehet zsúfolni egy hobbi szinten sportoló ember étrendjébe. Én napi szinten megiszok egy sört, mert szeretem, de a büdös életben nem jutott eszembe, hogy ne tudnám eldugni azt a 150-250 kalóriát egy étrendben. Sütit is eszek, ha olyanom van. Kutyát nem érdekli, hogy rizsből, vagy cukorból, vagy alkoholból vertem oda azt a plusz 200 kalóriát, meg az se, hogy véletlenül nem 2300-at, hanem 2600-at ettem egy nap.
Úgyse patikamérleggel mértem, meg úgyis körülbelül van feltüntetve a tápanyagtartalom.
A glutént maga a búza (meg a rozs, árpa, tönkölybúza, némely zabfajta) mag tartalmazza.
A kovász ezen nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!