Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítéssel, fitnesszel...

A testépítéssel, fitnesszel foglalkozó emberének, mi bajuk van a kenyérrel?

Figyelt kérdés

Tele van rosttal, vitaminnal, ásványi anyaggal a rizzsel, pufi rizzsel szemben, amit bezzeg orrba-szájba zabálnak. Jönnek itt a gi értékkel is, miközben a rizs gi indexe sokkal rosszabb. Mondjak még azt is, hogy "méreg", mert tele van mindenféle anyaggal. Mert az ágyon ízesített, színezett tápkiegekben kevesebb a *mérgező" anyag? 😅

Sosem értettem ezt, és ehhez hasonló értelmetlen hozzáállásokat a gyúrás világában, bár mostanában egyre több ember kezd el gondolkodni is.

2021. máj. 17. 14:05
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Csak arra, amit most leírtál. :D Nem ördögtől való a kenyér, annyira nem, hogy ennél a favoritnak tartott rizs rosszabb,a házi kenyér meg, kifejezetten jó. De alapvetően nem kéne úgy hozzáallni semmilyen ételhez, hogy úristen, szentségtörés. Ezzel a hozzaállással csak annyit érünk el, hogy sokkal kevesebben fognak elfogyni, és sokkal több lesz a kövér ember, akik meg tartják a diétát, sokkal kevésbé lesz élvezhető az életük.
2021. máj. 17. 16:17
 22/44 A kérdező kommentje:
*lefogyni:D
2021. máj. 17. 16:18
 23/44 anonim ***** válasza:

Oh, akkor jó. Ezzel teljesen egyetértek.

Ennél sokkal rosszabb dolgokat is be lehet zsúfolni egy hobbi szinten sportoló ember étrendjébe. Én napi szinten megiszok egy sört, mert szeretem, de a büdös életben nem jutott eszembe, hogy ne tudnám eldugni azt a 150-250 kalóriát egy étrendben. Sütit is eszek, ha olyanom van. Kutyát nem érdekli, hogy rizsből, vagy cukorból, vagy alkoholból vertem oda azt a plusz 200 kalóriát, meg az se, hogy véletlenül nem 2300-at, hanem 2600-at ettem egy nap.

Úgyse patikamérleggel mértem, meg úgyis körülbelül van feltüntetve a tápanyagtartalom.

2021. máj. 17. 16:37
 24/44 A kérdező kommentje:
És még azt is meg merném kockáztatni, ha nem vagy komoly szintű versenyző, akinek akár fél százalék is döntő lehet, abszolút nem kell ilyenekkel foglalkoznod. :D De érted, a 180 kilós Gusztáv is azon aggódik, hogy egy bizonyos étel, egy nagyon picit több vizet tart meg talán. :D Egy az, kit erdekel, kettő, fullra egy nem éles formanál, az ilyen apróságok nem is látszanak.
2021. máj. 17. 16:49
 25/44 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatom: rosszul emésztem a fehérlisztet tartalmazó élelmiszereket, felpuffadok, olyan lesz a hasam mint a lónak :D emiatt kerülöm
2021. máj. 17. 19:42
 26/44 A kérdező kommentje:
Te lehet, de ez általánosan nem mondható el. Én, ha 2 kilót megennék se lenne semmi panaszom.
2021. máj. 17. 20:26
 27/44 anonim ***** válasza:
Én tolom a kenyeret is
2021. máj. 17. 20:31
 28/44 anonim ***** válasza:
25-ös, vizsgáltass egy gluténérzékenységet, benne lehet az is a kalapban sajna...
2021. máj. 17. 20:33
 29/44 A kérdező kommentje:
Amúgy, ha jól tudom, az igazi kovaszos házi kenyeret ehetik a gluténérzékenyek is. Bár lehet tévedek.
2021. máj. 17. 20:38
 30/44 anonim ***** válasza:

A glutént maga a búza (meg a rozs, árpa, tönkölybúza, némely zabfajta) mag tartalmazza.

A kovász ezen nem változtat.

2021. máj. 17. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!