Miért itél el engem a többi ember azért, mert 15 évesen testépítéssel foglalkozok? Részletesebben lent⬇⬇
Ha nem jött fel sok zsír, akkor remekül fejlődsz, amúgy abban se lenne semmi, ha eleinte nem lenne közel tökéletes az edzés vagy az étkezés s nem fejlődnél, de kitartanál s később igen... Bár a te szintedről s korodban még könnyű fejlődni, azt hiszem, de van, aki nem tud eleget enni pl.
Nagyon jól csinálod, bárcsak ennyi eszem lett volna tiniként. Sajnos ez egy ilyen világ, elkezded csinálni azt, amit tenned kell, de valakik mégis beléd kötnek. Ne foglalkozz velük, ha lehet. Mindig lesznek ilyenek. Igazán kívánom, hogy 1-2 év alatt beléjük fojtsd a szót a megjelenéseddel...
Nem rajtad, rajtam nem nagyon látszik a változás, báér nem is csinálom elég komolyan s amúgyis szálkásítok, elvileg. Mindegy. Edzeni JÓ, nem az amúgy senki naturálnál nem gyors izomnövekedés az egyetlen haszna... Jó, hogy csinálod, tényleg. Akkor is, ha a környezetednek kevesebb esze van, mint neked. (Komolyan, van egy brilliáns ötlete egy ifjoncnak és többeknek muszáj hülyeségeket beszélniük?)
Ugyan azért, amiért 25 meg 35, 45 évesen is elítélik sokan a testépítőket...
Soha meg nem értett jószágok vagyunk... mi meg azt nem értjük meg soha, miért rossz az másoknak, ha mi kiszámolt étrendeket követünk és súlyokat emelgetünk...
Kár ezen filózni...
--gömb--
Le kell szarni őket, ez a megoldás. Én 16 évesen csak kikapcsolódásképpen edzegettem a sulis kondiban és egyszer miközben épp bicepszeztem az egyik nagydarab (karatés) oszttárs ránézett a kb 28-as karomra és azt mondja, ebből nem lesz semmi. Én konkrétan szemberöhögtem.
Meg guggoltam, nem nagy súllyal és a másik meg mondja hogy "összetörsz!". Persze ő maga még annyival se tudott volna guggolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!