Miért itél el engem a többi ember azért, mert 15 évesen testépítéssel foglalkozok? Részletesebben lent⬇⬇
Figyelt kérdés
4 hónapja kezdtem el a testépítéssel foglalkozni, mivel elég vélony alkat vagyok, azóta sikerült nagy nehezen feltuszkolnom magamra 4kilót. Mivel oda figyelek a táplálkozásra és nem nagyon látszik a változás, az emberek azért piszkálnak mert: 1 fiatalon kezdtem(ami szerintem nem igaz), 2 nem fejlődök sehova, 3 nem látszik a fejlődés eredménye és még sorolhatnam. Mindig azzal piszkálnak, hogy egy pálcika vagyok, még úgy is, és az is leszek hiába kondizom. Megpróbálok nem figyelni a gyűlölködésre, de már nagyon zavar. Tudtok bármi tanácsot adni? Válaszotokat előre is köszönöm2017. jan. 2. 00:27
21/24 csezio válasza:
Fejlődsz te. Csupán más a felépítésed. Én hajlamos vagyok a zsírosodásra. Sőt a kockáimat már több mint tíz éve nem láttam...de nem is ez a lényeg. Látszik rajtad,hogy fejlődsz..Főleg az elején. A raktáraid eddig üresek voltak..edzés után amit beveszel fehérje és a gyors ch hamar feltölt. Utána már nehezebben szeded fel a kilókat. Az igaz,hogy fiatal vagy még ehhez mert növésben vagy még. Habár elég magas vagy szóval..egyél,pihenjél sokat és minden jó lesz. Na a másik..lehet látják rajtad a fejlődést és csupán irigykednek. Nehezebben fejlődsz ez hátrány..de viszont szálkás vagy. Ne akard tudni hogy menyire egy undorító dolog a diéta. Csupálod a vasat,folyton éhes vagy...stb. Én örülnék ha olyan lennék mint te. De figyelj..irigyek és azok mindig is lesznek a világon. ne figyelj rájuk pár év mulva amikor nagyobb leszel nem fognak pofázni. De addigra ugysem fogod öket láttni..mert elbujnak szégyenükben mert csak pofáztak és nem küzdöttek ugy mint te.
22/24 anonim válasza:
Miért kell "csupálni a vasat", és diétázni? Hülye vagy??
Te is szeretsz szenvedni, vagy mi? :D
23/24 csezio válasza:
Honnan :D 3 hónap után beleőrültem. Nem nekem találták azt ki...de most meló mellet szerencsére eleget égetek. Szóval elmehet a diéta a f.... :D
24/24 anonim válasza:
Már un szimpatikus, hogy lefelé nyilakat teszel a kérdésbe. Tovább nem is olvasom, biztos kibírhatatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!