Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 1000 forintból lehet...

Napi 1000 forintból lehet "gyúrós" étrendet csinálni ?

Figyelt kérdés

Ennyit tudok ételre szánni az elkövetkező időkben naponta!

80kg vagyok itthon edzem és egy street work out pályán.

Ebből még fehérjeport se tudok venni szerintem.

Viszont mostantól nem dolgozom tele vagyok szabadidővel.Van időm edzeni és

megfelelően pihenni is.

2021. máj. 4. 02:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
35%
Pacsi báttya
2021. máj. 5. 14:24
 22/30 anonim ***** válasza:
54%

Azert álljunk már meg egy pillanatra.Feltételezem,hogy a legalapvetőbb ebben a gyúrásban,meg egyéb hobby sportolásban,hogy

1 egészseges legyél

2 jol erezzed magad benne

Az ezer forint erre nem elég.

Lehet most úgy tűnik,hogy te ezt is letudod ezer forintból,de hidd el hosszútavon,es ha komolyan is gondolod, nem fog működni.

Egyhangú és ócska minőségű étrend kihozható belőle.

Csak akkor meg nem értem minek csinálod?Mi a célod,hogy minimális kerwteket szabsz magadnak.

Lehet drága kenu híján traktorgumival evezősportolni?

Lehet bmeg!Csak minek?

Ha meg letfentartási gondjaid vannak,akkor először azt kell megnyugtatóan rendezni,nem pedig edzésen törni a fejedet.

Hogy tudj minden téren az igenyeknek megfelelően normálisan működni.

2021. máj. 5. 19:43
 23/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ! #22 is nagyon jó !

Ha feladok minden csekket + ki van fizetve minden akkor sajnos most csak 30-35 marad étkezésre :-(

Terembérlet nélkül , de mint írtam nem konditeremben edzem perpill.

Mindig van lejjebb pl : BV-ben még 1000 forint sincs egy rab napi étkezésére ,és mégis sokan sportolnak-gyúrnak.Van konditerem és még oltás se kell.

Az tuti ,hogy az étkezés egyhangú és még ócska is ott ...

Nekem pl jobb a kedvem ha valamit sportolok. Most nem célom plusz 5-6 kiló izom felszedése , ennyi pénzből nem lehet ez cél.

2021. máj. 5. 21:27
 24/30 anonim ***** válasza:

Jolvan.Nem ítélem el ,csak megprobáltam másfajta nézőpontból megközelíteni.

Csináld úgy,hogy összességeben neked jo legyen.

2021. máj. 5. 21:48
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

19# respect, hogy van kedved bankban dolgozni :D egy nap banki melo farasztobb nyuglodosebb volt szamomra mint bent a gyarban, ahol jokat tudtam szorakozni a kollegakkal :D szoval en azert nem nézném le a banki melosokat, mert volt, hogy nap végén megkérdezte az asszony, hogy mit ettem én meg azt valaszoltam hogy igen, mert annyira ki voltam torolve, hogy ha megkerdezi mi a nevem azt se tudtam volna.

A banki melót kb a monoton munkahoz tudnam hasonlitani :D az is ugyanugy letorol kinyir mentalisan.

Tudom lefogtok pontozni, de ezt csak erdekessegkent irtam le, mert rengeteg helyen dolgoztam pont azért, hogy legyen osszehasonlitasi alapom.

2021. máj. 5. 22:10
 26/30 anonim ***** válasza:
Elso diploma utan az elso 3-4 ev zoldfulukent tenyleg monoton volt,de szerencsere azota sikerult szintet lepni es rugalmasabba tenni a munkat. Emiatt sem valtok,mert vigan elvagyok vele es a fizetes is eleg jo. A gyarban sem a munkaidovel vagy a korulmenyekkel volt problemam,csak ugy ereztem sokkal tobbre vagyok hivatott es az sem segitett,hogy a fizetesem alig volt nagyobb az akkori minimalbertol pedig szakkepzett voltam.:)
2021. máj. 5. 23:39
 27/30 anonim ***** válasza:
Pontosan. A rabok is kigyúrják magukat, pedig ők biztos nem fehérje poroznak meg egyéb hülyeségek. Gyakorlatilag, ha elég kemény az edzés és minimális kalória többletet kihozol sok ch-val lehetőleg, akkor fejlődni fogsz. Lehet hogy nem leszel Mr. Olympa, de bőven fogsz fejlődni.
2021. máj. 5. 23:40
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
#26 #27 fejezzétek már be 🤦‍♀️
2021. máj. 5. 23:54
 29/30 anonim ***** válasza:
27 vagyok? Ezt mire írtad? Mit írtam tévesen?
2021. máj. 5. 23:57
 30/30 anonim ***** válasza:
78%
A rabok? Toljak a szemes szar koxokat csak szolok 😀
2021. máj. 6. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!