Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 1000 forintból lehet...

Napi 1000 forintból lehet "gyúrós" étrendet csinálni ?

Figyelt kérdés

Ennyit tudok ételre szánni az elkövetkező időkben naponta!

80kg vagyok itthon edzem és egy street work out pályán.

Ebből még fehérjeport se tudok venni szerintem.

Viszont mostantól nem dolgozom tele vagyok szabadidővel.Van időm edzeni és

megfelelően pihenni is.

2021. máj. 4. 02:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Egyébként egy vegán testépítő étrendet bőven ki lehet hozni ennyiből. Ahogy már írták, a vöröslencse, csicseriborsó, babok nagyon jó fehérje források és sokkal olcsóbbak, mint a csirkemell. És az is igaz, hogy tényleg nem kell olyan sok fehérje. Fehérje porra nincs szükséged sem neked, sem másnak. Mellé sok rizs, krumpli, és egyéb zöldségek, amik bele férnek. Kicsi olajos mag is mehet, napi 20-30 g mogyoró már teljesen elég, akkor is, ha nem nagyon eszel mást, amiben sok lenne a zsír.
2021. máj. 4. 11:43
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Kb en is annyibol hozom ki a kaját. A húst mindig ugy veszem, hogy az uzletben aznap jar le igy 50%os kedvezmeny van pluszba, most ha akciosan megveszem a husit 1200ert es plusz ra megy az 50% akkor az 600 ft egy kilo, de nekem elég a fél kg is ami 300ft és egy egesz napi hus adag (persze en egybol vagy megcsinalom vagy bedobom a fagyoba, semmi baja nincs) a tojas 4db az se sok kb 150 ft ha akcios, a kenyeret anyam suti rendes lisztbol, kiflit is szokott az kb 30ft egy, nekem tobb nem is kell, aztan ha akcios a rizs akkor veszek tobbet 300ft/kg nekem abbol eleg napi 200g ami 60ft ezen kivul megy zabpehely ami 150ft fel kg ebbol nekem eleg 100g ami 15ft. A maradekbol veszek zoldseget, szinten probalok 50%osat mert azok sokszor meg boven jok szoktak lenni. Szoval a zöldséget leszamitva durvan 600 ft/napra jönnék ki, de sokszor van, hogy olcsbb hust veszel (diszno szokott olcsobb lenni) meghat szoktam venni tejfolt vagy kecsapot hogy azert ize is legyen a cuccoknak, persze a fűszer az elég drága ezért otthon termelem a bazsalikomot oreganot stb, a sot borsot meg megveszem uzletbe, aztan ezeket osszekeverem. Lazan lehet olcson kijonni, csak figyelni kell.
2021. máj. 4. 12:04
 13/30 anonim ***** válasza:
59%
Lehet
2021. máj. 4. 12:08
 14/30 anonim ***** válasza:
Lehet, csak nem olyan könnyű
2021. máj. 4. 15:40
 15/30 anonim ***** válasza:
59%
#14 miért ne lenne könnyű? Mindenből az occsóbbikat meg a majdnem lejárt piros matricásokat meg az akciósokat köll venni
2021. máj. 4. 15:56
 16/30 anonim ***** válasza:
48%

* 450g mirelit brokkoli (teszkós) 330- (sparos 900-/kg)

* 1 kisebb fej hagyma 50-

* 200g legolcsóbb fehér rizs 90-

* 2x15g (nagykanál) sertés-zsír 30-

* 500g darált pulyka (alsócomb) 500-

Íme! :D

// Olcsóbb husi még a csirkemáj (fél kb 400-) és a csirkemell (fél kg 750-). A rizs egy része lecserélhető zabpehelyre (ahol olcsó: spar, lidl, aldi, teszkó), ez esetben:

* 80g zabpehely 40-

* 2 deci tej 60- (ez nem a legjobb, de spórolós)

* 450g mirelit brokkoli (teszkós) 330- (sparos 900-/kg)

* 1 kisebb fej hagyma 50-

* 150g rizs 70-

* 2x15g (nagykanál) sertés-zsír 30-

* 500g darált pulyka (alsócomb) 500- //

2021. máj. 5. 12:28
 17/30 anonim ***** válasza:
53%

Szemelyi edzokent dolgozom,igy az a valaszom,hogy nem lehet napi ezer forintbol hosszutavon(!) egeszsegesen etkezni es az edzesben fejlodni. Teny,hogy vannak olyan elelmiszerek(vagyis kiskapuk),amik egeszsegesek es arban nagyon kedvezoek (rizs,zab,tojas),de ez keves ahhoz,hogy szep fizikumot epits,foleg ha nincs megfelelo edzes+pihenes es genetika(!). Nem hiaba eszik a rutinosabb reteg halakat (lazac,tilapia,tonhal),marhat es pulykat. Rizsen kivul is letezik (durum) teszta, quinoa,bulgur..stb Arrol nem beszelve,hogy baromira unalmas lesz hosszu tavon a csirkemell rizzsel. Plusz kiegeszitenem,hogy csirkemell es csirkemell kozott is van kulonbseg,nem hiaba dragabb az egyik par szaz forinttal. Sajnos az sem segit,hogy az elelmiszerek is eleg nagy aremelkedesben vannak...

De vannak genetikai csodak,akik tojnak a kajara es gyonyoru fizikumuk van naturalon,tehat kitudja..

Ha neki allnek egy etrendet osszeallitani,ami megfelelo,valtozatos(amennyire lehet minimalis koltsegvetessel) es olcso,akkor igy saccra minimum 1500 forint korul jonnek ki. De atlagosan az etrendjeim napi 2000 forinttol indulnak anyagi helyzettol fuggoen es ezek a valtozatossag mellett nagyon finomak is. De irtam mar olyan kezdo(!) versenyzoi etrendet is,ami napi 6000 forintba kerult. Ebben nem voltak benne a szukseges (minimalis) taplalekkiegeszitok. Ezt csak erdekessegkent irtam le..

2021. máj. 5. 13:15
 18/30 anonim ***** válasza:
51%
Személyi edző🤣🤣🤣🤣 mind munkakerülők vagytok akik az életben életképtelenek🤭🤭🤭🤭
2021. máj. 5. 13:44
 19/30 anonim ***** válasza:
66%

Ket kozgazdasz diplomaval rendelkezem es hetkoznap banki szektorban dolgozom heti 40 oraban. Gondolom neked az sem szamit munkanak,mert nem fizikait vegzek :) 1 evig erettsegi utan kandallo gyarban dolgoztam a gepesz szakmammal,amikor eldontottem,hogy valtani es tanulni akarok. Az edzoskodes nekem csak egy hobbi es masodlagos beveteli forras. Nem erre raktam fel az eletem,de szeretem csinalni es szerencsere egesz jol fedezi is a havi kiadasaim. Vannak napok,amikor reggel 8tol este 22ig dolgozom a bank es a kliensek miatt,de nyilvan ez sem munka..

Javaslom valtoztass a hozzaallasodon,mert eleg keseru oregkorod lesz.

2021. máj. 5. 14:00
 20/30 anonim ***** válasza:
30%
#18 az biztos🤣🤣🤣🤣
2021. máj. 5. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!