Milyen dolog hogy egy rohadt vakcina kell hogy edzhessek újra ?
Nem is tudom mennyi nehezen megszerzett izmot vesztettem már el eddig is, erre közlik hogy csak a szaros vakcinájukkal edzhetek újra. Akkor ez olyan mintha én azt mondanám hogy ők csak akkor mehetnek bárhova ha szúrnak szteroidot, ennyi erővel.
Ők nem tűrnek engem mint oltatlant, én sem tűröm őket mint naturál ennyi.
És ráadásul még valami astra zenekar fost akarnak beadni, ,komolyan mennyi gyúrós társam veszített izmot meg minden és ezen egy rohadt zenekar gazdagszik meg meg.

A gyerekkorodban beadandó kötelező védőoltásokat is kihagytad? Arra se kötelezhet senki? Bizony egy államnak joga van karantént is elrendelnie. Arra szó szerint valóban nem kötelezhetnek, hogy oltass, de ahhoz joguk van, hogy oltás nélkül ne engedjenek be sehová.

Igen, a bürokrácia miatt
De nem azért, mert szükségem lenne rá. Az adónkból élő politikusok ránk kényszerítik

Mert ha véletlenül mégsem hevered ki két nap alatt, akkor te is plusz terhet nyújtasz az eddig is roskadozó egészségügyre.
A politikusoknak miért is éri meg téged beoltatni? Azon kívül hogy ne dögölj meg és fizesd tovább az adót. Az országnak pont hogy fizetnie kell a vakcinákért.

De ha ez csak egy nátha, akkor nincs mitől félned. Sok életbiztosítás sem fizet világjárvány esetén, simán lehetne olyan intézkedés, hogy aki nem oltat, azt ne lássák el TB ellenére sem. Vagy csak pénzért. Egyből oltatna mindenki. Csak sajnos a magad fajta hülyék is fizetik az adót, azt meg nem lehet veszni hagyni.
Abba igazad van, hogy az egészségügy a kormány hibájából van romokban, már a járvány előtt is abban volt.

Nevetséges hogy azt hiszed a náthába elpusztulnék...
Jó. akkor ne lássanak el, de az állam fizesse is vissza az adómat!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!