Milyen dolog hogy egy rohadt vakcina kell hogy edzhessek újra ?
Figyelt kérdés
Nem is tudom mennyi nehezen megszerzett izmot vesztettem már el eddig is, erre közlik hogy csak a szaros vakcinájukkal edzhetek újra. Akkor ez olyan mintha én azt mondanám hogy ők csak akkor mehetnek bárhova ha szúrnak szteroidot, ennyi erővel.
Ők nem tűrnek engem mint oltatlant, én sem tűröm őket mint naturál ennyi.
És ráadásul még valami astra zenekar fost akarnak beadni, ,komolyan mennyi gyúrós társam veszített izmot meg minden és ezen egy rohadt zenekar gazdagszik meg meg.
2021. máj. 3. 22:30
11/50 A kérdező kommentje:
Vicc hogy most az oltott vézna kutyáké a terem akiket amúgy eddig csicskáztattam
2021. máj. 4. 08:56
12/50 anonim 

válasza:

Figyi már, hurkagyurka. Nem csak vakcina után kaphatsz védettségi igazolványt, hanem akkor is, ha átestél a vírusonn. Nosza. Betegedj meg, aztán rólad úgyis visszapattan a koronavírus. És már meg is kaptad az igazolványt, mehetsz megint hizlalni az izomagyat.
13/50 anonim 

válasza:

A zenekaros résszel kapcsolatban először azt hittem, hogy viccelsz, de a kommentjeid után már nem vagyok benne biztos. A szteroid (meg amúgy a túlzott fehérje bevitel is) SOKKAL veszélyesebb, mint az oltás. Értem én, hogy valaki fél az oltástól, de azt nem értem, hogy aki szteroidot is tol, az mit válogat.
14/50 anonim 

válasza:

Ha annyira kemény vagy, hogy a vírus nem árthat neked, akkor miért fosol egy szuritól? Vagy te vagy igazából egy vézna paprikajancsi, itt meg kompenzálsz, kiscsibe?
15/50 anonim 

válasza:

Kérdező, ha ennyire nagy kondis vagy, még nem jutott el hozzád, hogy február óta lehet menni versenyengedéllyel? Ha az van, nem kell oltási igazolvány, benne van a rendeletben. Én nem vagyok "hurkagyurka", de heti 4-5x edzek, voltam Covidos, meg az oltás is megkaptam. Előbbi egy szimpla nátha volt, Karikó néni vakcinájától meg semmi bajom se lett, még karfájdalom se.
16/50 anonim 

válasza:

Egy egészséges, jó immunrendszerű embert nem fog megviseli se Covid, se az oltás. Ha "hurkagyurka volt mégis meghalt" meg az a kategória, amit a hájagyú lélegeztetőgépműniás covidrettegők tolnak az egészségesek orra alá. Biztos van néhány, de nem ez az általános.
17/50 A kérdező kommentje:
De az oltás igen, mert arra csinálták hogy kár okozzon
2021. máj. 4. 16:26
18/50 A kérdező kommentje:
A fehérje por a maszk, a szteroid az oltás
2021. máj. 4. 16:26
19/50 A kérdező kommentje:
Azért egy testépítő hagy tudja már jobban mi tesz kár mi nem, meg hogy mi az a vírus.
Ismerem a táéplálékkiegészítőket, az emberi testet, szteroidokat és növiket
2021. máj. 4. 16:27
20/50 anonim válasza:
Értjük kérdező, hogy semmit nem értesz a biológiához, de legalább ne reklámozd ilyen látványosan a tudatlanságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!