Igaz, hogy lehet módosítanak a kormányrendeleten és mehetnek a 18 év feletti versenyzők vakcina igazolvány nélkül?
Figyelt kérdés
Most olvstam, hogy intézkednek ezügyben, mert a miniszter nem számolt velük és igazából senki felkészülését nem akarta megszakítani.
Nektek mi a véleményetek? Ahova én járok edzeni, nem írtak ki semmi hivatalosat.
2021. ápr. 27. 18:15
2/25 A kérdező kommentje:
2021. ápr. 27. 18:24
4/25 anonim válasza:
Nem igaz..
De ma rótt elvesztettem a hitem, hogy nemtudja az egyenlőre és egyelőre között a kulonbseget
7/25 anonim válasza:
Hát ez majd akkor derül ki amikor megvan a 4 milla, mindig az uccsó pillanatban jön ki a végleges verzió.
Eltekintve attól aki nem versenyző, csak alibi igazolása van, nem hiszem hogy szivatnák azt aki tényleg versenyre készül.
Aztán lehet a 6-os nak van igaza és leszarják, kellenek a számok.
8/25 anonim válasza:
Hat jo lenne, h aki tenyleg versenyre keszul tudjon edzeni. Eleg sokat beleraktak. Idot, penzt. Mar par nap leallas is elbassza a felkeszulest. Szurjek ki vhogy h ki igazi versenyzo
9/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!