Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen dolog hogy egy rohadt...

Milyen dolog hogy egy rohadt vakcina kell hogy edzhessek újra ?

Figyelt kérdés

Nem is tudom mennyi nehezen megszerzett izmot vesztettem már el eddig is, erre közlik hogy csak a szaros vakcinájukkal edzhetek újra. Akkor ez olyan mintha én azt mondanám hogy ők csak akkor mehetnek bárhova ha szúrnak szteroidot, ennyi erővel.

Ők nem tűrnek engem mint oltatlant, én sem tűröm őket mint naturál ennyi.

És ráadásul még valami astra zenekar fost akarnak beadni, ,komolyan mennyi gyúrós társam veszített izmot meg minden és ezen egy rohadt zenekar gazdagszik meg meg.

2021. máj. 3. 22:30
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
85%
Most már leesett, hogy szimplán troll a kérdező.
2021. máj. 4. 16:36
 22/50 A kérdező kommentje:
Ha rajtam múlna behajtanám a népet a terembe, nem lenne itt vakxcinázgatás meg maszk
2021. máj. 4. 16:38
 23/50 anonim ***** válasza:
73%
Ha rajtam múlna 80-as IQ alatt kötelezővé tenném a gyámságot.
2021. máj. 4. 16:41
 24/50 anonim ***** válasza:
77%

Az izomagyú testépítők (tehát nem a profik, hanem a magadfajták) pont arról híresek, hogy tudják mi tesz kárt és mi nem. :DDD

Nem ismersz te semmit, csak termeled a hasznot a tápkieg iparnak.

De ha már így bele megyünk. Érdekel a véleményed. Miért lenne jó bármelyik kormánynak is, ha a vakcinával kiírtja a népét? Akkor nem lesz, aki dolgozzon és adót fizessen. Ez eszedbe jutott már?

2021. máj. 4. 16:43
 25/50 anonim ***** válasza:
77%
Ha rajtam múlna, aki ilyen hülye, annak nem lenne szavazati joga.
2021. máj. 4. 16:43
 26/50 anonim ***** válasza:
83%

"De az oltás igen, mert arra csinálták hogy kár okozzon"

Ebből látszik, hogy mennyire nyomi kiscsibe lehetsz, 80+ öregembereknek nincsen baja vele, erősen leépülhetetta szervezeted, ha neked félnivalód van az oltástól. Ezek szerint 90 éves nagymamám szervezete erősebb, mint a tiéd, báttya.

2021. máj. 4. 16:48
 27/50 A kérdező kommentje:
Tipik vézna kis hobbi aerobikozok vagytok ti csak
2021. máj. 4. 16:53
 28/50 anonim ***** válasza:
27%
Csak undorító bürokrácia az egész. Egy libertariánus világban nem lenne ilyen igazolvány
2021. máj. 4. 17:09
 29/50 anonim ***** válasza:
77%

29:

Libertáriánus világban magánszervezetek adnának ki oltási igazolást, és a lakosság sokkal komolyabban venné, mert nem fentről érkezne a nyomás.

2021. máj. 4. 17:15
 30/50 anonim ***** válasza:
19%

Az LA75 szerint a veszélyeztetettek saját felelőssége az, hogy elkapják e a vírust vagy sem és az adónkból eltartott politikusok nem kötelezhetnek az oltásra

[link]

2021. máj. 4. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!