Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen dolog hogy egy rohadt...

Milyen dolog hogy egy rohadt vakcina kell hogy edzhessek újra ?

Figyelt kérdés

Nem is tudom mennyi nehezen megszerzett izmot vesztettem már el eddig is, erre közlik hogy csak a szaros vakcinájukkal edzhetek újra. Akkor ez olyan mintha én azt mondanám hogy ők csak akkor mehetnek bárhova ha szúrnak szteroidot, ennyi erővel.

Ők nem tűrnek engem mint oltatlant, én sem tűröm őket mint naturál ennyi.

És ráadásul még valami astra zenekar fost akarnak beadni, ,komolyan mennyi gyúrós társam veszített izmot meg minden és ezen egy rohadt zenekar gazdagszik meg meg.

2021. máj. 3. 22:30
1 2 3 4 5
 1/50 anonim válasza:
73%
Eddz otthon, ne rinyálj.
2021. máj. 3. 22:34
 2/50 anonim ***** válasza:
49%
Logikus. Senki sem szeretne úgy gyúrni, hogy egy vírusos is tolhatja köztük. Véletlen elkapja valaki, nem is kell kórházba kerülni, otthon elfekszel, 2 hét alatt kilókat vesztel. Ne haragudj meg, ha a saját egészségem, és másoknak is a saját egészségük fontosabb, mint a te kondíciód.
2021. máj. 3. 22:56
 3/50 A kérdező kommentje:
Az ilyen hulladékoknak taka van, kapnak egy 5 kilósat és a sarokba edzhetnek vele csak
2021. máj. 3. 23:06
 4/50 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk a szteroid bizonyítottan egészségtelen. Az oltás meg nem. Tehát nem, nem ugyanaz. Miért nem akarsz oltatni? Akkor mehetsz edzeni utána.
2021. máj. 3. 23:07
 5/50 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi intelligenciával neked tök mindegy, bármi is történjék...
2021. máj. 3. 23:08
 6/50 anonim ***** válasza:
74%
Profi sportolók is estek már ágynak tőle. Nem igazán a kondíción múlik a dolog. Hiába vagy kigyúrt állat, attól még simán lehet, hogy belül rohadsz.
2021. máj. 3. 23:08
 7/50 anonim ***** válasza:
68%
Báttya, ha ennyire komolyan goondolnád, már rég kiépítetted volna otthon a konditermet. Vagy beszúratod az oltást, nem hisztizel mint egy kiscica. Ha kemény lennél, egy szúrástól nem kellene tartanod.
2021. máj. 3. 23:33
 8/50 anonim ***** válasza:
54%

Ha beoltattad magad, akkor védve vagy, nem? Akkor mégis miért fosol az oltatlanoktól?

2021. máj. 4. 01:31
 9/50 anonim ***** válasza:
54%

8:

Ugyanazért "fosik", amiért azok a szülők sem örülnek, akiknek a gyerekének óvodájába antivaxxer szülők gyerekei járnak, akiknek kimaradt a kanyaró oltás. Ugyanis egyik oltás sem véd 100%-osan, az agyhalott antivaxxerek nem csak magukat veszélyeztetik.

2021. máj. 4. 05:57
 10/50 A kérdező kommentje:
Talán edzeni kéne fehérjézni szteroidozni és nem kéne ilyen szar hogy ne pusztulj bele a náthába
2021. máj. 4. 08:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!