Miért nem oltatod be magad?
Mar tobben is visszakaptak akiket beoltottak !! Van jo par ismerosom !
Akkor mire jo ?
Apám napokig szarul volt tőle.
Egyik haveromnak azóta magas a pulzusa és a vérnyomása....
+ még amiket megosztanak az emberek a facen.
Szóval köszi de inkább kihagyom.
Mert az influenza elleni oltástól is majdnem meghaltam.
Meg amúgy sem az oltás a lényeg, hanem a kártya. Ezt mindenhol be fogják vezetni.
Egyszeru: ugyanolyan oltáspárti vagyok, mint amilyen biztonságpárti.
Az pedig nem bizonyitott, hogy ezek az oltasok 100% biztonsagosak. A keleti vakcinakat még nem is engedelyezte az EU. Akkor mirol van szo?
Ami egy hatalmas érv, az az hogy egeszseges vagyok, bizom a testemben es az immunrendszeremben, ebbol kiindulva kisebb a covid kockazata, mint a klinikai fazisokat meg sem halado oltas. Viszont, ha 50+ lennék, valamilyen betegseggel, akkor nagyobb lenne a korona kockazata, mint az oltásé. Termeszetesen beoltatnam magam.
Fiatal, egeszseges szervezetet nem kell idegen anyagokkal terhelni. A nem beoltott nem egyenlo a fertozottel. Egyebkent ha a jarvanyugyi intezkedesek, mint a rendszeres fertotlenites, normalis maszkhordas, es az egyeb szigoritasok legalabb annyira komoly hangsulyban lettek volna kommunikálva, mint az oltaskampany, akkor nem lenne ennyi halálozás. Tudom es nyilvan a kormany is tisztaban van az intelligenciahanyadosra vonatkozo statisztikaval, azaz rengeteg atlag alatti intelligenciaval rendelkezo ember nem képes felfogni, hogy miert kell kezet mosni.
Pedig nem olyan egyszeru elkapni egy virust, foleg ha 2 hetig a seggen ul az ember, es nem jarkal osszevissza szetfertozni mindenkit. Nem, nem mehet el buliba sem, hiaba ment X es Y. Ezeket ignoraltak az emberek, ezert van ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!