Covid 19. Te be oltatod magadat? đŸ™‹â€â™€ïžđŸ™‹â€â™‚ïž

Figyelt kérdés

2021. jan. 28. 09:58
A kĂ©rdezƑ szavazĂĄst indĂ­tott:
Csak ha kötelezƑvĂ© teszik.
Semmiféleképpen sem fogom.
Természetesen igen.
MĂ©g nem kötelezƑ addig nem.
Majd oltĂĄsi igazolĂĄst veszek a piacon.
Majd talĂĄn pĂĄr Ă©v mĂșlva.
121 szavazat
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** vĂĄlasza:
67%
SzĂ­vem szerint kivĂĄrnĂĄm a klinikai vizsgĂĄlaton utĂĄnkövetĂ©sĂ©nek az eredmĂ©nyĂ©t, ami mĂ©g min. 1,5 Ă©v. De a jelenlegi helyzetben inkĂĄbb hajlanĂ©k rĂĄ, hogy elfogadjam bizonyos gyĂĄrtĂłk vakcinĂĄit, hogy aztĂĄn ne az legyen a vĂ©ge, hogy valami sz*rt rĂĄm erƑltetnek. - EgyelƑre elvi kĂ©rdĂ©s, közĂ©pkorĂș vagyok, nincs hajlamosĂ­tĂł alapbetegsĂ©gem, ahogy most ĂĄllnak a dolgok, kb. soha nem fogok "normĂĄlis" oltĂłanyaghoz jutni. Pedig mĂ©g fizetnĂ©k is Ă©rte, ha ezen mĂșlna.
2021. jan. 28. 10:06
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/42 anonim ***** vĂĄlasza:
59%
Beoltatnåm magam, ha hozzåférnék... Pfizer/Moderna nekem megfelel, többbit hagyjuk :)
2021. jan. 28. 10:14
 3/42 anonim ***** vĂĄlasza:
58%
Én mĂĄr megkaptam az elsƑt. Én mindegyikben bĂ­zok abbĂłl a szempontbĂłl hogy nem kĂĄros de a hatasossagukban van kĂŒlönbsĂ©g sajnos.
2021. jan. 28. 10:33
 4/42 anonim ***** vĂĄlasza:
33%
3 as erre majdnem Ă­rtam valamit d einkĂĄbb nem :D
2021. jan. 28. 14:12
 5/42 anonim ***** vĂĄlasza:
42%
Inkåbb ne is írjål semmit. Gondolom te is a 10 millió önjelölt virologus egyike vagy.
2021. jan. 28. 15:20
 6/42 anonim ***** vĂĄlasza:
68%
A kĂ­naiban nem bĂ­zom. Ahol melanint kevernek csecsemƑtĂĄpszerbe, meg letagadnak egy jĂĄrvĂĄnyt olyan szinten, hogy meghurcoljĂĄk azt az orvost, aki beszĂ©l a fertƑzĂ©srƑl, meg titkolĂłznak a vakcinĂĄval kapcsolatban is, ott jobb, ha nem veszĂŒnk vakcinĂĄt.
2021. jan. 28. 17:07
 7/42 anonim ***** vĂĄlasza:
35%
A Pfizer vakcinaja azĂ©rt nem jĂł a konteo hĂ­vƑk szerint mert egy Ășj mĂłdszerrel kĂ©szĂŒl. A kĂ­nai vakcina egy ezer Ă©ves technolĂłgiĂĄn alapul, vagyis elölt vĂ­rust tartalmaz, mint egy csomĂł vakcina amit gyerekkorunkban kaptunk. De a magyar embernek ez se jĂł mert csak, meg mert kĂ­nai. RĂĄadĂĄsul mĂ©g a szĂĄr is Ă­zetlen.
2021. jan. 28. 17:18
 8/42 anonim ***** vĂĄlasza:
22%
*szar
2021. jan. 28. 17:18
 9/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
#7 nyilvĂĄn vannak akik azĂ©rt elutasĂ­tjĂĄk a kĂ­nait, mert "csak", de ha mĂĄr megkaptad az oltĂĄst akkor valĂłszĂ­nƱleg egĂ©szsĂ©gĂŒgyis vagy, Ă­gy belĂĄthatod, hogy a mĂĄr nyilvĂĄnosan is megfogalmazott immunolĂłgiai aggodalmak az elsƑ generĂĄciĂłs koronavĂ­rus vakcinĂĄkkal kapcsolatban azĂ©rt oszthatĂłk.
2021. jan. 28. 18:51
 10/42 anonim ***** vĂĄlasza:
83%

#7: Igen, valĂłban sok a bizalmatlansĂĄgra alapot adĂł körĂŒlmĂ©ny. A "nyugati" vakcinĂĄk esetĂ©n az oltĂłanyagoknĂĄl eddig sosem hasznĂĄlt technolĂłgia (gĂ©nszerkesztĂ©s) Ă©s egyes, potenciĂĄlisan allergĂ©n összetevƑk (polietilĂ©n-glikol). A kĂ­nai vakcina esetĂ©n az, hogy mĂ©g nem zajlott le minden szĂŒksĂ©ges klinikai teszt, illetve amiket a #6 Ă­rt, valamint az összetevƑket sem tettĂ©k nyilvĂĄnossĂĄ. Az orosszal kapcsolatban is kb. ezek a problĂ©mĂĄk, plusz ahogy olvastam, az önkĂ©ntesek negyede tapasztalt mellĂ©khatĂĄsokat.

Tehát nem kell konteóhívƑnek lenni ahhoz, hogy bizonytalan legyen az ember.

2021. jan. 29. 10:52
1 2 3 4 5

Tovåbbi kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!