Miért nem oltatod be magad?
9: azt ugye tudod, hogy az oltásban nem az a legfontosabb, hogy meghalsz-e?
Emlékszel arra, hogy még a kezdetek kezdetén beszéltek a nyájimmunitásról? Most is az a cél. De ahhelyett, hogy a vírust kapnád el, és halnak bele/károsodnak a tüdőd, csak oltási reakciód lesz (de az se biztos)...
Mert nem félek a kovidtól. 1,5 év alatt 3,2 millió halott a 8 milliárdból, annak is 80-90%a fél lábbal a sírban volt már, tetszik nem tetszik ez van.
Mert felelősséget senki sem vállal érte.
Mert állandóan reklámozzák, amit ezek a takony politikusok ennyire tukmálnak abból jó még nem sült ki az embereknek. Egész életükben loptak, csaltak, hazudtak, hülyének néztek (pl Orbán vagyontalansága), most meg hirtelen átmentek Teréz Anyába?
Mert ha beadatom sosen fognak leállni, bár szerintem így se.
Mert nem szeretem ha zsarolnak és nem is fogok engedni a zsarolásnak.
Mert már arra se mernék nagyobb összeget tenni hogy egyáltalán létezik ez a járvány.
Mert ez az egész már kezd átcsapni egy vallásos őrületté.
Így hirtelen ennyi.
"Mert nem félek a kovidtól. 1,5 év alatt 3,2 millió halott a 8 milliárdból, annak is 80-90%a fél lábbal a sírban volt már, tetszik nem tetszik ez van."
A megelőzési paradoxon elfedi a helyzet súlyosságát
"Mert felelősséget senki sem vállal érte."
De igen. A Pfizer például vállal. Sőt az EU is. De ez nem terjed ki a keletről mutyizott vakcinákra...
"Mert állandóan reklámozzák, amit ezek a takony politikusok ennyire tukmálnak abból jó még nem sült ki az embereknek. Egész életükben loptak, csaltak, hazudtak, hülyének néztek (pl Orbán vagyontalansága), most meg hirtelen átmentek Teréz Anyába?"
Nemcsak Magyarországon van oltási kampány. Itthon csak azért ilyen hangos, mert nagy ellenállásba ütközik....
"Mert ha beadatom sosen fognak leállni, bár szerintem így se."
Amint meglesz a nyáj immunitás, mindenki mehet a dolgára. Előbb utóbb majd az utazás is lehetséges lesz.
"Mert nem szeretem ha zsarolnak és nem is fogok engedni a zsarolásnak."
Normális embert nem kellene zsarolni 🤷♂️.
"Mert már arra se mernék nagyobb összeget tenni hogy egyáltalán létezik ez a járvány."
Tessék felkeresni egy covid osztályt! Utánna beszélj ilyen hülyeséget.
"Mert ez az egész már kezd átcsapni egy vallásos őrületté."
Mert ez a trendi. Ez kell királyunknak. Ezért fokozza a hangulatot. Egyébként meg ez polarizációs a 21. Század egyik legnagyobb problémája. De ez más téren is megnyilvánul (pl politika)
De ehhez az nagyban hozzájárul, hogy az emberek féligazságokból és áltudományokból tájékozódnak 🤷♂️
Felkeresném én, de eddig valahogy mindig nemet mondtak, pedig kamerát is akartam bevinni.
Méghogy mehetünk a dolgunkra, igen, évente, aztán majd kitalálják hogy fél évente oltatni:
"De igen. A Pfizer például vállal."
Nem, nem vállal egyik sem. Honnan szedted ezt? :D
Azért kíváncsi lennék, mondjuk 1 év múlva, hogy akik most bőszen tiltakoznak az oltás ellen, hogyan lesznek.
Ha elkapják a covidot, vajon megváltozik-e az oltásról a véleményük..
Hülyeség az, hogy egészséges szervezetet nem kell terhelni idegen anyagokkal.
Könyörgöm, akkor mi a helyzet a gyerekeknek adott védőoltásokkal?
"Majdnem meghaltam az influenza elleni oltástól."-akkor ha élesbe nyeled le a covidot abba 80% hogy meg fogsz, nem csak majdnem.
Na meg a másik "okosság": bízom az immunrendszeremben.
Aha.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!