Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2 millió oltóanyag nem kevés?...

2 millió oltóanyag nem kevés? Te oltatod magad és családod h1n1 ellen?

Figyelt kérdés
Lehet van már ilyen kérdés de kíváncsi vagyok.Én gondolkodom rajta, de ennyi vakcinából tuti nem jut.És ha mutálódik nem is hat.Mit gondoltok erről?
2009. aug. 5. 19:10
 1/7 anonim válasza:

"És ha mutálódik nem is hat."

hát ha ez történik, akkor vehetünk 10milliot se lesz elég.

2009. aug. 5. 19:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt kérdésnek akartam,hogy akkor ugye nem hat semmit ?
2009. aug. 5. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a sógorom orvos és teljesen feleslegesnek tartja, azt mondja hogy ez egy sima vírus ami kicsit aggreszívabb, így ha megfázás, hányinger, magas láz van azonnal orvoshoz nem szabad kúrálgatni otthon, azonnali gyogyszerekkel, antibitikumokkal semmi baja nem lesz az embernek. öregek, betegek, olyanok akiket egy sima vírus is veszélyeztet olyanoknak érdemes, de mivel intenzíven érkezik, vagy is az elsö nap már magas láz van, így azonnal észrevehetö.
2009. aug. 5. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Színjáték csak.
2009. aug. 5. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem oltatom be magam.Az egész körül nagyobb a hisztéria,mint a veszély.Csak a gyógyszergyárak akarnak több bevételt.Sok ismerősöm oltatta be magát évente az influenza ellen,mindig megbetegedtek,mert egy másik vírus okozott járványt.Beoltatod magad a H1N1 ellen,legyengül tőle időlegesen a szervezeted,megkapsz egy másik vírust,és betegebb leszel,mint oltás nélkül.

Persze mindenki azt tesz,amit jónak lát.Nem akarok lebeszélni senkit sem.

2009. aug. 5. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

a félelem ami terjeszti a "járványt" nos erről tesznek bizonyos körök..

2009. aug. 5. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
nem és felesleges sztem a tv-be is volt ha vki elkapja gyorsan kilehet belőle gyógyulni és állitólag ezt töbször nem kapod el (mint a bárányhimlő :D )és ha figyelted aki meghalt az nem csak H1N1-es volt hanem vmi más komolyabb betegségi is voltak de amúgy 1x mindenki meghal vmitől
2009. aug. 6. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!