Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kockahas nyárra így?

Kockahas nyárra így?

Figyelt kérdés

Tudom, keressek rá meg minden.

Töménytelen ezzel kapcsolatos contentent darálok, de mégse kapok olyan személyes választ, mintha magam tenném fel a kérdést. Csak az írjon ide aki normálisan megfogalmazott választ tud adni, és kommunikatív, ne pedig olyan, aki csak megmondja hogy nézzék utána.. pls.

Szóval, másfél hónapja 93kg voltam, szerintem 26-27% körüli testzsír százaléklal. Jelenleg 85kg vagyok, 21.7% tzssz-el, 181cm-el, 18 évesen. 2100kcal körüli a kalória szükségletem.

A kérdésem, hogy nyárra így elérhetem a kockahasat, olyan június közepe-végére?:

Minden reggel 7 perc HIIT edzés +

Heti 3 itthoni egész testes súlyzós edzés (majd az oltási igazolványom megszerzése után heti 4 rendes, bontott kondit akarok) + utána 6perc HIIT hasedzés +

Pihi napokon csak a reggeli edzés után, délután a 6perc HIIT has edzés. Szerintem ezzel így elég aktív tudok lenni.

Hétvége pihi, vagy max kis kosarazás spanokkal.

1800kcal körül viszek be, általában ~120g fehérjével. Több nem megy, nincs időm sutogetni munka mellett, ennek a 120grammnak a 80%-át így is fehérje porral tudom csak bevinni, a maradék tojás általában.

A főbb oka amiért kiirtam a kérdést:

2 hete ezt az edzést követem, és ahhoz képest hogy fogytam 3kg-t a hasamon nem nagyon látok változást, max nagyon kicsit. Ez majd be fog indulni szerintetek? Vélemény?

2021. ápr. 24. 13:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10 vagyok, ja és én az én súlyommal eszem 2100kcal körül, neked ennél többre lenne szükséged az izomépítéshez
2021. ápr. 26. 01:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy állsz kérdező?
2021. jún. 9. 10:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engem is erdekel...
2021. jún. 9. 15:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Kockahas még nincs, a fogyás belassult eléggé, 80 kg vagyok, viszont a tükörben látom a fejlődést. Elkezdem rendes kondiba járni, az dobott sokat. Már belátom, nem egy gyors folyamat de nem adom fel! A körvonalai már kezd kirajzolódni. Szerintem kb augusztusra meg lehet. :)
2021. jún. 12. 17:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Kiralyos, szorítok nagyon. Üdv: MB (13-as válaszadó).
2021. jún. 12. 18:41
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2021. jún. 12. 21:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Gatulálok :)

Jövő nyárra patent leszel, arra gyúrok én is ezerrel 😁

2021. jún. 12. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Magam is kissé a fogyás belassulása dolognal tartok, így kénytelen leszek felpörgetni a dolgokat...
2021. jún. 13. 08:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Dolgokat=eseményeket. MB
2021. jún. 13. 08:18
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább türelmes vagyok és jövő nyárra készülök. Nagy hajrá!
2021. jún. 13. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.