Nyárra elérhető egy kockás has?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves lány vagyok, (170cm magas és 54 kg). Rendszeres edzéssel és helyes táplálkozással lehet kockás hasam nyárra?2017. jan. 4. 17:09
1/9 anonim válasza:
LEHET!
De szívből szeretnék gratulálni,te írtad ki a 23694582 ilyen kérdést.Miért nyárra?Szeptemberbe nem volt ez eszedbe?Vagy majd jóvanazúgy' majd dzsanuárba eddzsek oszt 'jóva
Mi lesz nyáron? Meteorzápor,mely eltörli az emberiséget,ha nem lesz kockás a hasad :O?
Sose értettem az ilyen kérdéseket,és egy embernek főleg nem csak hasa létezik.Lányoknál is ígyvan,sokan tévedésbe vannak,hogy lányoknak csak a hasukat kell eddzeni,emg egy kis láb oszt jóvan.Na mind1,majd más is kommentel.....
2/9 Kenzo Tenma válasza:
Igen lehet. De lányként nem túl hasznos olyan alacsony testzsírra lemenni, cici is lemegy ám szépen..
3/9 anonim válasza:
Kenzo Tema +1
Habár ez sem 100%,mivel ha alapból nagy,akkor azért maradhat belőle.
4/9 anonim válasza:
Simán!!! :D Rendszeres edzés + helyes táplálkozás.Ennyi a titka tényleg.Minél több edzés annál jobb.
5/9 Kenzo Tenma válasza:
#4 Azért a túledzés nem pálya. Kezdőknek csak heti 3 átmozgató edzés kell. Meg utána is elég heti 3 kicsit keményebb teljes testes edzés. Egy kiszámolt étrend sokkal fontosabb, mint a minél több edzés.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek :) az első válaszolónak üzenném, hogy amúgy totál igazad van :D egyszerűen csak azért tűztem ki a nyarat célnak, mert december elején kezdtem komolyabban edzeni (mindent) és kíváncsi voltam, hogy vajon fél év alat elérhetem e a kívánt eredményt :)
2017. jan. 4. 18:38
7/9 anonim válasza:
Sosem késő célt kitűzni, mindegy hogy szeptember vagy január. A lényeg, hogy ne majd valamikor fogj neki, hanem most! A "most" persze nem azt jelenti, hogy mindent eldobva hasazni kell, hanem hogy pl. nincs már egy utolsó nasi, vagy még egy utolsó csaló nap, a diéta ebben a másodpercben elkezdhető. Fél év alatt sokat lehet változni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi ezzel egyetértek :)!
2017. jan. 5. 22:16
9/9 anonim válasza:
1.
Bocs a felindulás miatt
ÉS gratulálok az elhatározáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!