Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Guggolásnál pontosan meddig...

Guggolásnál pontosan meddig kell lemenni?

Figyelt kérdés
Majdnem minden edzesen van guggolás, de szerintem nem megyek le eléggé vagy nem tudom.. általába kicsit 90 fok fölött megállok.(a terdem es a combom 90 foka fölött). De szerintem rosszul csinalom, mert ket het alatt 15kgval guggolok többel. (Kezdő 18/F)

2021. ápr. 21. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Pucsítani kell végig, és mikor már annyira lent vagy hogy érzed hogy a pucsítás már alábbhagy, vagy betörik a segged, akkor tudod hogy addig már nem szabad/kéne lemenni. Vannak az "elit" guggolósok, akik az ass to grass guggolást ajánlják, én ezzel nem értek egyet, mivel a porcoknak/csontoknak/ízületeknek nem tesz jót az a meghosszabbított mozgástartomány amiben olyankor mozogsz.
2021. ápr. 21. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ameddig csak lehet. Persze ha tudod kontrolalni es stabil vagy. Egyszer mogem jott a egy eleg ismert edzo mikor guggoltam (haverom edzoje volt ezert ismertem csak) es odasugta h ha nem mesz le teljesen en foglak lenyomni 🤣 azota koppig. Nagyon lenezik azt aki nem megy le szinte teljesen 😀 de meg a csajok is. Marmint a komolyabb gyurosok.
2021. ápr. 22. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Legalább vízszintig de inkább alá.
2021. ápr. 23. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!