Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Guggolásnál miért váj a...

Guggolásnál miért váj a derekam hátul két napja? Valamit szrul csináltam?

Figyelt kérdés
Teeljes test edzést folytatok, felhúztam és guggolam is, de a guggolásra tippelek első sorban..

2021. ápr. 4. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miota edzel? Nekem úgy tűnik, hogy kezdő vagy, mennyi súllyal mentél?
2021. ápr. 4. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
30-al, de egyáltalán nem tűnt nehéznek, simán megtudtam csinálni a 4x10-et. Inkább ilyen kellemesen volt nehéz(53kg vagyok 167 cm)
2021. ápr. 4. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Hmm, lehet hogy nem tűnt nehéznek, bár én 3x10 saját testes guggolással kezdten, de én inkább csak sima ruddal kezdtem volna és úgy, hogy nézném közben magam, vagy lekameraznam és össze hasonlítanám, hogy jól e csinálom olyannal, aki biztosan jól csinálja (youtube teljesen jó erre)
2021. ápr. 4. 16:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet megpróbálom akkor visszavenni a súlyt, és megnézni valóban jól csináltam-e:)
2021. ápr. 4. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyrészt a technika legyen jó, ahogy előttem mondta a srác, másrészt a felhúzás is és a guggolás is igénybe veszi a derekat. Ha felhúzásnál már megkapta ami neki jár, akkor guggolásnál már nem fog túl jót tenni neki, ha tovább terheled. Nekem is vannak derék problémáim, én azt ajánlom neked, hogy tedd külön napokra, egyszerre szerintem túl sok neki, még a végén nagyobb bajt csinálsz...
2021. ápr. 6. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!