Safety Barral való guggolásnál más izomcsoportok terhelődnek jobban, mint a normál guggolásnál?
Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 17:34
1/6 anonim válasza:
Nem csak biztonságosabb. A kialakítás miatt.
2/6 anonim válasza:
Nem igazán. Kicsit jobban hasonlít a front squatra a mechanikája.
3/6 A kérdező kommentje:
A combok nem terhelődnek jobban?
2020. nov. 25. 18:14
4/6 anonim válasza:
Hát, függőlegesebb vagy, mint egy front squat-nál is. Én nem azt mondanám, hogy valami "jobban" terhelődik, inkább azt, hogy kevésbé tud bekapcsolódni a hátsó lánc, viszont az amúgy sem cél a guggolásnál, ezért én pl. évek óta nem végzek háton guggolást, teljesen jól lehet fejlődni elöl guggolással és más kiegészítőkkel.
(Ez nyilván nem lesz igaz arra aki erőemelő, de hobbigyúrásra igen.)
5/6 A kérdező kommentje:
Én erőemelés szempontjából kérdezem. Mert ott az a cél, hogy minél jobban bekapcsolódjon a hátsó lánc. De mégis sok erőemelő használja
2020. nov. 25. 18:51
6/6 anonim válasza:
Cél, de attól még lehet gyengepont a combfeszítő. Így kisebb súlyt tudsz használni (a versenygyakorlathoz képest), ami alapvetően normális, mivel ez egy variáció, az a lényege, hogy plusz volument vihess be a feszítőre, és ne generáljon akkora regenerációs igényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!