Mennyit kéne enni és miből?
Sziasztok!
17 éves vagyok
163cm magas.
65-66kg
Szeretnék még egy pár kgot fogyni, +izmosodni, +kockahasat elérni
Napi olyan 1800kaloriat eszek.
Van amikor (de ritkán, és szinte mindig csak edzésnapokon) ez felcsuszik 2000-2200-re.
Naponta amikor edzés napot tartok próbálok 130g fehérje, és a fölött bevinni.
De amikor nem edzek akkor 50-100got szoktam.
Szerintetek ez így jó?
Annyi fehérjét vigyél be egy nap grammonként ahány kiló vagy.
Az adatokat elnézve szerintem se nem olyan kövér lehetsz,de se nem az a csont meg a bőr.
Úgy lenne érdemes szerintem edzened,hogy izmot növelsz és szálkásítasz egyben. Erőd is lenne +rohadt jól néznél ki.
De,ha szálkásítasz,akkor súlyzós edzés plusz nyomoríts be pl hétnek a vége felé 2-3 nap kardiót.Ja meg a mindennapos kalória beviteledből vonjál le -500-at. Fehérje bevitel meg igyekezz csak vizet inni.
Nekem ettől sikerült fogynom anno.
#18 köszönöm szépen a választ!
Napi 1700-2000kcal-lal tudok kockás hasat elérni és egyben izmot növelni is?
Heti 4x másfél óra edzés elég? Vagy emellett kardiózzak még?
A vizet nem igazán szeretem, abból nem tudok sokat inni, általában xixo Zero zöldteát szoktam inni napi 2-2,5 litert, próbálják áttérni a vízre inkább? Vagy jó lesz ez a tea is?
Lehetőleg térj át vízre,tea az legyen ritkább.Igyál vizet edzés végén,hidd el jól fog esni és ráfogsz szokni. Heti kb 1 nap pihenő napod legyen és elég 1 órát is edzened és igen,kell kardióznod. Heti 4 súlyzós edzés,és 1-2 nap kardió (inkább legyen 2)
A kcal-val kapcsolatban meg annyit,hogy attól függ. Ha 2500 a napi kaloriat akkor csokkentsd le 2000-re pl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!