Ha hobbi szinten testépítkezek, nem célom az, hogy nagy
izomtömegem legyen, csak hogy kis izmokat szedjek fel,
érek vele valamit?
Figyelt kérdés
Naturálban, étrendre nem nagyon fogok figyelni de ügyelek arra, hogy egy héten többször egyek ebédre csirkemellet, rizset, stb
Csak plusz izmok a célok amiket könnyű is fenntartani. Ha elérem azt az alakot ameddig szeretnék fejlődni, akkor hogy álljak meg vele? Maradjak a napi fehérjemennyiségnél?
176cm 77kg vagyok kb és 20-23% között lehet a testzsírom
2021. ápr. 18. 11:32
12/23 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy ezdeni? Hogy érted, hogy komolyan ezdeni? Nem ismerem azt a szót, hogy ezdeni. Szívesen válaszolok, csak nem értem a kérdést. Tedd fel kérlek még egyszer, érthetően.
2021. ápr. 18. 11:35
13/23 anonim válasza:
Es te nem akarsz nagy izmokat? Haverkam, ezzel a hozzáállással te soha nem fogod elérni.
De figyelj sokak vagytok akik nem értik test-EPITES tehát építesz, háznál is építesz, na most ha nincsenek téglák vagy egyéb epitoanyagok akkor te tudsz nagy házat építeni? Kicsit használjátok már az eszeteket itt gyiken, mert nem igaz hogy lassan minden masodik kérdés ez. Mit szenvedtek, de komolyan? Fetrengtek a kanapen latjatok a kokszos szexibodytestet aztan nektek is olyan kell, de edzeni nem akartok, vert iizzadni nem akartok, hajtani nem akartok, enni nem akartok, fozni nem akartok, akkor?? Tegyétek be magatokat a mikroba aztan hathajon az instant izom. Aztán a sok retard gyogyszerrekkhezkezd nyúlni, mert azthiszi akkor jó lesz.
A kérdésre a válaszom, nem, nem ersz vele semmit, koptatod az izuleteid feleslegesen vele. Ameg kajalni nem akarsz addig izmot se akarj.
2021. ápr. 18. 11:35
14/23 anonim válasza:
13-as, ne rontsd rontsd el a játékot. Ez a kérdező csak egy szokásos troll, ne vedd komolyan. Én játszani szoktam velük. Neked is azt tanácsolom, egész szórakoztató.
2021. ápr. 18. 11:42
15/23 anonim válasza:
14# :))
2021. ápr. 18. 11:45
16/23 A kérdező kommentje:
Akkor elkezdek rendesen kajálni, de szeretnék egy kis plusz izmot. A link amit küldtem valójában nem pont ugyanolyan alakot szeretnék de ahhoz hasonlót, kicsit soványabban is megfelelne nekem. Hogyan kezdjek neki?
2021. ápr. 18. 11:51
17/23 anonim válasza:
Szobabiciklivel. Napi 4-5 óra szobabiciklizés intenzív tempóban. Előtte és utána zabkása banánnal, és kb. másfél hónap alatt eléred azt a szintet, amit linkeltél.
2021. ápr. 18. 11:54
18/23 A kérdező kommentje:
Ha minden este vacsorára megiszok 1 liter tejet, azzal fejlődhetek kondizás utan?
2021. ápr. 18. 11:55
19/23 anonim válasza:
Igen, de nagyon fontos, hogy zsírszegény legyen. Ha a zsírszegény tejbe dobsz pár darab kreatin kapszulát lefekvés előtt és úgy iszod meg, akkor reggel akár dupla karmérettel is ébredhetsz.
2021. ápr. 18. 12:01
20/23 anonim válasza:
19# felettébb meglepő számomra, hogy ilyen jól informált vagy, de hianyolom a boka izmokat, azokról nem esett szó, 4-5 óra szoba bicikli alatt nem csak a kezed nő meg a duplájára, de jótékony hatással van a boka izmokra, illetve a csuklópánt izomstimulalo funkciojara is. Tehát az alkaron kijönnek a bikakábelek is! Ez nagyon fontos egy fizikumnal. 1 liter tej es kreatin mellé raknek egy kis methat is, mivel fokozza az antioxidánsok hatását is és eget rengető erő is összejön. A kép amit linkeltel játszva összehozhato naturalon, csak egy kis metha meg nandro kell mellé kis mkval melle, de tennek melle kis maltot is, hogy minden rendben legyen, ja meg 677et is, hogy a zsir is kordaban legyen, mert irtad hogy zsirt is akarsz. Viszont ugyelj arra hogy 99.99kgnel allj meg, különben vágódisznónak fognak titulálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!