Hobbi testepito, aki jol akar kinezni, eleg lehet a napi 500g hus?
Figyelt kérdés
Szalkasitasnal, sokszor hallok 1kg hust is, az elegge sok nem?2021. ápr. 3. 09:52
1/4 anonim válasza:
A fehérjeigényed alapján kell kiszámolnod, mennyi húst kell bevinned naponta.
2/4 anonim válasza:
Bőven elég,sok is 500 gramm. Változatosan kell enni, és több forrásból bevinni a fehérjét.
3/4 anonim válasza:
Nem sok az, ha nem kell mellé rizst ennem. Én inkább megennék 1kg hust mint fél kg hús fél kg rizst vagy tk tésztát, vagy barmi egyebet
4/4 anonim válasza:
Emberenkent valtozik h mennyi feherje kell, plusz nem csak husbol lehet bevinni. Mikor versenyre keszultem enis 1 kgot megettem 4 kajaval + 2 hus nelkuli etkezes. De az se jo mindenkinek. Kiserletezd ki neked mi valik be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!