Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Húzódzkodás nélkül lehet jól...

Húzódzkodás nélkül lehet jól hátizmot erősíteni?

Figyelt kérdés

Régen edzettem, akkor tudtam mert volt min ( volt fa kint az udvaron) azóta évek teltek el, és mindent megtudok oldani itthon gyakorlatok terén, de ezt nem. Hely nincs, hogy állványt rendeljek netről, az ajtókeret is nagyon gyenge ( pláne a mostani súlyomhoz).

Kettő fajta gyakorlat jutott eszembe. Döntött törzsű evezés kétkezes súlyzóval, és egykezes evezés.

2021. márc. 22. 00:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Felhúzást és áthúzást is tudsz még az evezéseken kívül csinálni, ha van súlyod.
2021. márc. 22. 04:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1.válaszoló is írta,ezeken kívül még tudsz mit csinálni.

Bizonyos szintig szerintem ezekkel is simán lehet,de nekem pl a húzódzkodás adta szerintem a legtöbbet a hátamhoz. Lényegében csak húzódzkodni szoktam és utána bedobok még 4 sorozat egykezes evezést. Ennyi. A hátam fejlődik a legjobban (mondjuk valószínűleg azért,mert nekem ez a legjobban fejlődő). Szóval szerintem valamilyen függőleges húzás is fontos,de nem a világ vége,ha nem tudsz. Max kevésbé fejlődik a hátad.

Esteleg a környékeden nincsen szabadtéri húzódzkodó vagy valami,amin tudsz húzódzkodni?

2021. márc. 22. 05:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Ami van az nagyon alacsony (1,7 méter) én meg 1,88 vagyok
2021. márc. 22. 05:58
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Azzal is megoldható,csak felhúzod a lábaidat.
2021. márc. 22. 06:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Az úgy nem az igazi. És a cső túl vastag
2021. márc. 22. 06:30
 6/7 anonim ***** válasza:
A vastag cso meg jobb is mert jobban huzol csak hatbol, kevesbe kapcsol be a bico. Nekem vall magassagba van a rud.. osszekulcsolom hatul a labam azt kesz. De furtam 2 kampot is a plafonba ahol gumikotellel lehuzni is tudok szelese, szuken, merev karos lehuzas. Azon kivul konvi felhuzas, szumo, dontott torzsu evezes, trud, furesz, de evezhetsz 2 egykezessel efy csomo felekeppen is
2021. márc. 22. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Van egy elég röhejes változata, a padlón kell húzogatnod magad, pl. az ajtófélfába kapaszkodsz hason fekve. A hatásfoka nyilván rosszabb, de a semminél ez is több.

https://www.youtube.com/watch?v=MPbfhx8T-DE

2021. márc. 22. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!