Akik szteroidoznak szteroiddal is csak hosszú idő után lesznek látványosan izmosabbak?
Sziasztok fiatalok, engedjétek meg hogy öreg bodysként én is idebüfögjek pár okosságot.
Soha nem hittem a gyors kúrákban, gyuri bácsi, aki már a felhők között emelgeti a súlyokat, és megismertetett ezekkel a jó dolgokkal,mindig azt mondta, nézd Bélám,csak a hosszú kúrák a jók, a rövidek csak megpiszkálnak, mint a Bodri kutyát a bolhák.Igaza is volt.Lassú és minőségi izomnövekedéshez, legalább 3 hónapos, kúra kell, de ez a min, rövidebb max verseny előtti bekészüléshez jó, váltogatva az androgén és anabolikus arányt a verseny közeledtével.
Alap az mindig egy hosszabb hatóanyagú tesztó kell hogy legyen.Ezt lehet megfejelni enyhe anabolikával vagy közepesen erőssel.
Ilyenkor az androgén anabolikus arány ideális, kevesebb mellékhatás jön elő.ha már két erősebb androgén hatású szer van beküldve egymás mellé, azok már nem szeretik egymást, ott sokszor van probléma.hiába jó érzés tesztót trenivel nyomni, ilyenkor a vasúti síneket is egyenformára hajtogatom, de sok a mellékhatás is.
Senkinek nem tanácsolok semmit, nem is érdemes kipróbálni.
Én viszont úgy csináltam, hogy egy alap tesztó mellett végigmentem minden anabolikán, kezdésnek ment a deca,utána vini,primo is volt, meg egy kis boldi.
mire valaki bedurrant egy ilyen kombót párév eltelik.
A test bizony átalakul.iszonyatos izomtömeg megy fel, zsír lemegy, megjelenik a testépítő forma.
DE!!!!
Ez nem egy doboz dana tabi után van, mint ahogy sokan elhiszik.
Sokszor nevetünk a haverokkal ilyeneken, nem tudják mit csinálnak.Én már nem használok ezeket, inkább más testazonos hormonokat nyomok, mert hormonbeteg vagyok, felírják így szednem kell életem végéig.Az már más kérdés, hogy ezek mellé annyit edzek, hogy egy gorilla, sírva magába fordulna, persze jön az izom is.
Növi mellé megy az inzulin mert a cukromat kordában kell tartani, hörgőtabi is kell mert néha nehezen lélegzem, az csak véletlen hogy ettől úgy tudok tekerni, hogy füstöl a hátsó kerék néha a bicajon.Véroxigéndúsító meg kell, mert vérszegény vagyok.
Jó dolog, mikor a versenyzőkkel nézek farkasszemet a bicikliúton, náluk már fogy a szufla, nos nekem akkor kezd tölteni a véroxigéndúsító, olyan érzés ez, mint mikor a turbótöltés rá van állítva 5 bárra, és akkorát nyoma turbó, hogy kilősz mint az etióp gyerek a segélycsomag osztásnál.
Béla 48F
147kg
197cm
kar 55cm
erőemelő
Én azért jót röhögtem, de a farokmeretet mindig lehagyod, lehet arra nrm vagy büszke 🤔🤔🤔
Kérdező, egy kúra is tud nagyot ütni, ha jól csinálod, jól kombinálod jól vezeted le jó cuccokat szerzel be amikben az van amit rá írnak és rendesen edzel rendesen kajálsz rendesen alszol. De akik bele kezdenek általában inkább gyengébb cuccokkal kezdik hogy szoktassak magukat rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!