Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak guggolás problém...

Mit csináljak guggolás probléma esetén?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de guggolás közben kattog a térdem, illetve nem kimondottan fáj, de azért közben is és utána is "érzem" a térdem, nem kellemes. Nem tudom, mit ronthatok el, már néztem videókat, hogyan kell csinálni és szerintem helyesen guggolok. Vállnál szélesebb terpesz, hátam egyenes, térd nem megy előre, fenekem tolom hátra. Mi lehet még a gond, amit el lehet rontani guggolásnál? Vagy lehet, hogy nem mindenkinek való ez a gyakorlat? Nem vagyok túlsúlyos.

Milyen gyakorlatot csinálhatnék helyette, ami ugyanilyen hatásos a combokra/fenékre, de nem erőlteti meg a térdet?

2021. márc. 8. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van. Megoldást nem tudok rá sajnos. 20/F én sem vagyok elhízott.
2021. márc. 9. 00:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Állja a falhoz, lábujjad epphogy ne érjen a falhoz.

Nem érhet hozzá semmid,m szépen lassan guggolj le, úgy hogy a 2kezeddel a terdeid között leereszkedve megérinted a talajt.

Közben sem a térded, se az orrod, homlokod, de semmid nem érhet a falhoz...

Ha megy? Akkor nem tudok mit mondani, szar a térded...

Ha seggreestél, vagy nekiestél a falnak, akkor még van mit csiszolni a guggolás közbeni testtartásodon.

2021. márc. 9. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs jobb a guggolasnal.. se a hack se a labtolo. Sot a hack meg jobban terheli a terdet. Max marad a labtolo, kitores, feszito gep, merev labas felhuzas. De amugy lehet csak azert ropog mert nincs bejaratva 😀 hasznalj bemelegito kremet meg terbandazst vagy terdszoritot. Nekem szilankosra volt torve a terdkalacsom megis 150el guggolok.. fajdogal neha meg kattog de terdszoritoval egesz turheto. Az eszembe se jutott h ne guggoljak e miatt. H neznek mar ki felul kibszva palcika labakkal 🤣 meg hat a legnehezebb gyakorlat a felhuzas melett. En ezeket elvezem igazan. Ahhoz kell f@sz h felalj 150-200kgval
2021. márc. 9. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!