Mit csináljak, kihez menjek ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
A vállról nyomásnál a bal vállam kattog, ropog és kellemetlen érzést érzek, ma a bemelegítésnél amikor a karkörzést végeztem majdnem kiugrott a jobb vállam, eléggé felment az adrenalin.
Ha szembe állok a tükörben akkor a jobb vállam elég látványosan lejjebb van a baltól és van egy kis gerinc ferdülésem.
Még "szerencsére" az átmozgató edzés 2. hetében vagyok de a rendes edzés tervben vannak olyan elemek amiknek a végrehajtásától a sérülési rátájuk miatt (guggolás, merev lábas felhúzás) félek.
2013. dec. 18. 01:17
1/1 anonim válasza:
Keress fel egy csontkovácsot! Én még mindig azt állítom, hogy gerinc ferdüléses ember ne kondizzon mert csak rosszabb lesz. Ha formálni szeretnéd a tested elsőnek a tartásodon javíts. Az egészséged megőrzése érdekében. Nekem is ropog meg akadozik a vállam mert 12 éves korom óta túl van terhelve a kondizástól lány létemre. járjatok utána hátha lehet rajta segíteni nem úgy mint nálam :s Ez miatt nekem abba kellett hagynom a fekve nyomást pedig már verseny szinten csináltam. Nő létemre, nagy veszteség, hogy ha nem figyelsz az izületeidre.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!