Ezzel a problémával hova menjek? Lehet ebből nagy baj?
Néhány napja, majdnem egy hete történt egy kis balesetem, ráestem a nemiszervemre (nő vagyok), illetve pont úgy estem el, hogy pont a lábam közével ráestem egy elég kemény tárgyra. Ez így hülyén hangzik, de biztos ismerős sokaknak a szitu! Szóval nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, bár utána kicsit fájt. Ma viszont azt vettem észre, hogy be van lilulva, és dagadva is de ilyen csomót érzek ott...Egészen pontosan a combom töve és a hüvelyem között. Ahol van a gát(?) Remélem érthető..:S
Szóval holnap meg kéne nézetnem de nem tudom hova menjek ezzel, és azt sem hogy ebből lehet e nagyobb baj?
köszi előre is!
El fog múlni magától, ne aggódj!
Szerintem felesleges dokihoz menni vele.
Nőgyógyászatra menj vele.
(A gát az a hüvely és a végbélnyílás között van.)
Ha nem volt vérzés sehonnan nagy baj nem lehet,de azért nézesd meg.
Jajj hüly* vagyok, nem gát.
Ahol fáj, az a hüvelyem melletti rész, rögtön, ahol van csont rész is, és a jobb oldalon nagyon be van dagadva, de csomókban. Akkor remélem elmúlik... Ülve nem fáj de mikor hozzáérek akkor nagyon nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!