Hogyan tudok sport kártyára szert tenni, hogy tudjak járni terembe?
#2 Te a parkban guggolsz 100 kilóval és nyomsz fekve mondjuk 80-al?Nem mindenki futkorászni jár le terembe
Amúgy meg egy sportegyesülethez kell csatlakozni ha jól tudom,kérdezd meg ott
7-es!
Közel sem minden mozgáskultúra, illetve sport, versenysport. Én aikidót oktatok, de november közepe óta zárva van a dojo. A tanítványaimnak (és persze nekem is) hiányzik a mozgás. Egészen pontosan AZ a fajta mozgás, amit ott gyakoroltunk. Nem futás, nem súlyokkal való gyúrás, nem foci. Minden sportban más a mozgás intenzitás, más területeket, izmokat mozgatsz meg. A biliárd is sport, de mégsem mondhatod egy profi játékosnak, hogy akkor menjen ki a szabadba futni.
Szeretném ismét jelezni, hogy a konditermi átmozgatásra a kardió gépekre, a súlyzókra bármilyen sportág versenyzői mehetnek. Teljesen mindegy, hogy mire vágysz, mi hiányzik. Ha akar valaki mozogni, akkor ez a fajta lehetőség adott.
Továbbá nézd már a kategóriát kérlek, mert úgy látszik beverted a fejed a dojóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!