Ebből lehet túledzés?
Figyelt kérdés
Hétfő : mell
Kedd : váll, has
Szerda : hát
Csütörtök : kar
Péntek : láb, has
*megjegyezném hogy 4 éve edzek már. Eddig 3 napos edzés tervet folytattam de most jobban be tudom iktatni az edzeseimet. Az edzesek max 1.5 - 2 orasok (nem egyedul szoktam edzeni). Valaszokot elore is koszonom!
2021. márc. 6. 12:13
1/27 anonim válasza:
Ha már 4 éve edzel, sokkal jobban kell ismerned a tested, mint nekünk. 4 év után azt is pontosan tudod, mik a túledzés tünetei. Ha viszont nincsenek meg az alapok (nyilvánvalóan nincsenek, mert különben nem terveznél ilyen edzést), akkor tanulj!
2/27 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tudom mik a tünetek de még nem tapsztaltam magamon őket. 2 hete kezdtem el az edzést ebben a formában, minden a legnagyobb rendben megy MÉG... kiváncsi voltam profibb véleményekre...
2021. márc. 6. 12:23
4/27 anonim válasza:
Azt megnézném, hogy pl mellre meg hasra 2 órán keresztül hogyan edzel, mikor fél óra alatt is ki lehet készülni 😀
5/27 anonim válasza:
Dobsz egy képet magadról, kérdező?
6/27 A kérdező kommentje:
Hát mellre 1.5 óra szokott lenni, de úgy, hogy 2-en edzünk s közbe még beszélgetünk tehát lehet többeket pihenünk. Hasra meg 20 perc szokott lenni azt egyedül szoktam...
2021. márc. 6. 12:59
7/27 anonim válasza:
Na, így már hihetőbb a sztori 😀
8/27 A kérdező kommentje:
Így nézek ki most... az edzést most kezdtem el 2 hete (azelőtt egyetemi vizsgák voltak meg lockdown, na meg karácsony. Lábam lemaradt egészségügyi okokból de most már lábazhatok)
2021. márc. 6. 13:03
10/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2021. márc. 6. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!