Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem túl sok egy ilyen edzés?...

Nem túl sok egy ilyen edzés? Nem okoz ez túledzést?

Figyelt kérdés

Guggolás és felhúzás, plusz egy rakat kiegészítő. 8 gyakorlat összesen

https://www.youtube.com/watch?v=AQdmaFhLV8E

2020. szept. 9. 00:21
 1/7 MadSeal ***** válasza:
2020. szept. 9. 02:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Túledzés heteken, hónapokon keresztül kapott intenzív edzésterhelés okoz.
2020. szept. 9. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
egyszer már leírtam, mégegyszer leírom. Ezt a palit ne nézd, az egész egy nagyon-nagyon sérülésveszélyes edzés, technikája is elég szar, a like-dislike arány nem győz meg?
2020. szept. 9. 17:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem szimpatikus az edzésmódszere, gyakorlatvariációk, sokféle gyakorlat
2020. szept. 9. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok. Aki már edz egy ideje, annak van hozzá szeme hogy mennyire csinálja jól. Ezt konkrétan fáj nézni, egy idióta a pali.
2020. szept. 9. 22:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Én edzek 5 éve de egy ideje már elakadtam, nem fejlődtem és folyton túledzettem magam. Fekvenyomásban konkrétan 2 éve semmit sem tudtam emelni a súlyon.

Kipróbáltam az edzésmódszerét és 3 hónap alatt 10 kilót ráraktam a fekvenyomásomra

2020. szept. 9. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is tudtam volna neked egy random módszert leírni, azzal talán még többet is fejlődtél volna.
2020. szept. 9. 23:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!