Tényleg ennyi és innen már nincs tovább? 22f
32# jolvan.Akkor te 87 kg vagy.Ha elméletben 80 lennél akkor 10% testzsirral.
Nem fikázni akartalak,de 80 kilósan az akkor sem egy natural max.
24# Nem ertek hozzá:
8 éve csinálom 178/105 kg vagyok most.Nem beszelve hogy 2x olyan idős,mint a kerdező!
Nem az interneten tájekozódom,de azért azt el kéne ismerni,hogy kb 0 értelme lenne a testepítesnek naturálon,ha egy bírkózó,vagy egy sprinter testsúlyat se tudnád elerni vele!80 kilós testsúly az majdnem egyenlő az elavult BMI értékkel, (csak,ahogy a kerdezó is írta nála +5 kiló) ,ami finoman fogalmazva is az atlagemberekre van szabva.
Olyan 18%-20 -on vagyok .Es még most is haladok.Nem úgy nyilván,mint kezdőként.Tavaly nyar óta sikerült kb 2-3kg ot nőnöm.Tavaly előtt meg semmit.Viszont lement a hasamrol vmennyi zsír.Tehát jóllehet a merleg nyelve nem valtozott de lathatóan jobb lett a forma.
Szerintem nezd át az edzesterved,vagy a kaját,mert valahol hiba van.
Naturalon is szepen lehet fejlődni.Aki ért hozza az szembetűnő jegyeket vehet észre,ha valaki rendesen koxol.
Nem a csipegetésről beszélek,mert az mondjuk nem annyira markánsan eszrevehető.
Abnormális csukja,golyó vállak,és amatőr szinten az a félreismerhetetlen amorf testalkat,ami a hirtelen nővesből adódik,és túlzott szárazság,tömörség,erezettség.
Naturalon sosem leszek ilyen,tudom.Vszinű levesbe menne csomó eredmény,ha komoly szálkasítasra kerülne a sor.
De nem is akarok.
A 20 -18% on tőkéletesen jol vagyok.
178 centi magassággal 86 kilós zsírmentes testtömeg naturálban? 10%os tzsvel, lennél 94-95 kiló akkor.
Kivancsi lennék egy képre azért, de szinte biztos vagyok benne, hogy több lesz az a testzsír jóval annál, mint hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!