Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg ennyi és innen már...

Tényleg ennyi és innen már nincs tovább? 22f

Figyelt kérdés
175 centi vagyok, 87 kiló, testzsir 18% körül, 20 fölött semmiképp nincs,és már vagy két éve stagnálok. Számolom a kalóriát, makrokra figyelek, következetesen felépített edzésprogramozással, és semmi változás a fizikumonban. Fa..om tele van, hogy keményen dolgozok a semmiért. Úgy érzem, mintha nem nagyon tudnék már izmot magamra pakolni, vagy csak nagyon kevesen nagyon sok idő alatt, nagyon kemény munkával.
2021. febr. 28. 17:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Nekem tobb is megy mint a duplaja. Edzotarsam is kinyomja a duplajat. Igaz mi szinte mindig alacsony tzsn vagyunk. Aki vizesebb, zsirosabb annak lehet nemmegy 🤷‍♂️ bar betomegelve erosebb az ember elmeletileg. 175cmel 87kgosan naturalba nem lehetsz tul szalkas. Vagy ha igen akk az mar szinpadra valo nemzetkozi szint, de gondolo nem igy van. Szal tudsz meg mit csinalni. Szalkasits le teljesen aztan kezdj ujra tomegelni (ugy jobban fog jonni a tomeg) meg a lemaradt reszeket felhozni. De igy nehez megmondani mert nem latunk.
2021. febr. 28. 22:18
 12/34 A kérdező kommentje:
Beszaradva nyilvan meglenne nekem is tobb mint a duplaja. Ennyi erovel, 130 kilosan 220 kilo lenne a jo, vagy folotte. :D Nem erőemelő versenyen vagyunk, ezt nem igy kell megközelíteni.
2021. febr. 28. 22:21
 13/34 A kérdező kommentje:
260 kiló*
2021. febr. 28. 22:22
 14/34 anonim ***** válasza:
130 kgosak nyomnak is annyit am.. ense eroemelo vagyok. Te hoztad fel a maxolast. Engem a forma meg az aranyok erdekelnek de adtol meg szeretem a nagy sulyt meg az alapgyakorlatokat.
2021. febr. 28. 22:28
 15/34 A kérdező kommentje:
Naturalban ki nyom 260 kilót, jogyerek? Én naturál vagyok ha nem lenne világos.
2021. febr. 28. 22:31
 16/34 anonim ***** válasza:
Amugy ha tenyleg ennyire mindenre odafigyelsz es nem fejlodsz, lehet erdemes lenne egy edzovel beszelned, es raszanni azt a penzt par alkalom erejeig. Persze olyan aki hozzaerto. Tuti latna kulso szemmel a hibat.
2021. febr. 28. 22:55
 17/34 A kérdező kommentje:

Persze, a legnagyobb tudasu sportoloknak is jol jon egy edzo,de olyan, mintha mar azon a szinten lennek, ahol latvanyos fejlodesre mar nem szamithatok, es en nem hittem, hogy ez ilyen hamar eljon.

11es,neked azert kivancsi lennek a magasdagodra es a testsulyodra egy korulbeluli tzsvel.

2021. febr. 28. 23:08
 18/34 anonim ***** válasza:
Képet
2021. márc. 1. 06:11
 19/34 anonim válasza:
Az a baj ezzel a natural testepiteesel, hogy hiába eszel mondjuk 2 óránként és tömöd magadba a fehérjét, úgyse fogsz nagyobb lenni mint amit a genetikad enged. Ahhoz, hogy tömött jól kidolgozott izmaid legyenek oda bizony kell a szteroid. Aki meg írta, hogy 200 felett nyom naturalba az tuti, hogy max egyszer vagy heti kétszer csak alapgyakorlatokat csinál mellre. De biztos, hogy nem 4x12 mondjuk. Főleg, hogy szalkasak azt írják.. naturalba, ha leszalkasodik valaki olyan szinten elmegy az ereje, hogy az nem igaz. Nemhogy még 200 fölé menjen. :D Vagy itt mindenki 20+éve edz igaz? :)
2021. márc. 1. 08:20
 20/34 anonim ***** válasza:
Én csak 25 éve🙈
2021. márc. 1. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!