Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg ennyi és innen már...

Tényleg ennyi és innen már nincs tovább? 22f

Figyelt kérdés
175 centi vagyok, 87 kiló, testzsir 18% körül, 20 fölött semmiképp nincs,és már vagy két éve stagnálok. Számolom a kalóriát, makrokra figyelek, következetesen felépített edzésprogramozással, és semmi változás a fizikumonban. Fa..om tele van, hogy keményen dolgozok a semmiért. Úgy érzem, mintha nem nagyon tudnék már izmot magamra pakolni, vagy csak nagyon kevesen nagyon sok idő alatt, nagyon kemény munkával.
2021. febr. 28. 17:02
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Szerintem már elerted a hataraid boven
2021. febr. 28. 17:10
 2/34 A kérdező kommentje:
Ilyen fiatalon?
2021. febr. 28. 17:12
 3/34 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ennyiből a legjobb szakember se tudna semmit megállapítani. Ha látunk egy képet, étrendet, edzésprogramot, alapgyakorlatok mennyivel mennek, mióta edzel, akkor egy fokkal könnyebb lenne már. Meg mit jelent a stagnálás? Nem látod a tükörben a változást, nem megy feljebb a tömeg se, esetleg a gyakorlatok súlyát se tudod növelni?
2021. febr. 28. 17:28
 4/34 A kérdező kommentje:
Nem jön fel izomtömeg.
2021. febr. 28. 17:42
 5/34 anonim ***** válasza:
Kepet tudsz mutatni? Eroben se tudsz fejlodni?
2021. febr. 28. 17:49
 6/34 anonim ***** válasza:
Lehet kimaxoltad. De nem a semmiert dolgozol kemenyen hanem h megmaradjon.. ha abbahagyod vagy visszaveszel elkezd leepulni. Ilyenkor kell bekoxolni ha nem eleg 🤷‍♂️
2021. febr. 28. 18:22
 7/34 anonim ***** válasza:
A sok információból amit írtam, hogy azokkal könnyebben tudnánk válaszolni sikerült egyetlen egyre válaszolni, de az is csak félválasz. Így nehéz...
2021. febr. 28. 21:11
 8/34 A kérdező kommentje:
Guggolás 190-200 kg, Felhúzás 200-210,Fekvenyomás 160 volt, míg nem sérült meg a mellem, azóta nem megyek nagy súlyra. Kép felesleges szerintem, nem adja vissza a valóságot.
2021. febr. 28. 21:45
 9/34 anonim ***** válasza:
Akkor meg fejlodhetsz azert. A testsulyod duplajat ki kene tudni azert nyomni. Felhuzas, guggolas pl testsuly 3xosaval is mehet. Valszeg nem vagy akkor nagyon szalkas. Kep azert jo mert lehet h elerted a sajat erod hatarat mondjuk. De a forman, aranyokon meg lehet boven alakitani
2021. febr. 28. 21:51
 10/34 A kérdező kommentje:
"testsulyod duplajat ki kene tudni azert nyomni" Naturálban nem nagyon nyomkodnak 174 kilót, testsulytol fuggetlenul. Persze megállítva, pattintva ment 180 kilo is.
2021. febr. 28. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!