Olyan aki tenyleg jo tanacsot tud adni irjon, mert en mar nem birom tovabb. Mit tegyek?
Nem tudom mit tegyek, mar csak tulelni kelekfel nap mint nap, nem tudom hanyszor sirtam ez idaig:( Szoval 16 eves vagyok es a suliban vannak ilyen problemaim mar szamolom az orakat is hogy mikor lesz vege.. igazabol nagyon joba vagyok mindenkivel a tanarok sem piszkalnak de az egyik osztalytarsam nap mint nap megbant (lehet en vagyok tul erzekeny, de nekem nem megy az hogy figyelmen kivul hadjam ezeket a beszolasokat) es mar nem birom ezt. Ha normalisan szolok hozza olyanokat vag a fejemhez hogy milyen kutya vagyok, vagy ertetlen k**va. Vagy ha olyan kedve van akkor kitalal valamit, es a tobbiekkel nevetnek rajtam, de ha o nem lenne akkor a tobbiek is tok normalisak lennenek. Pedig en mindig kerulom de o altalaban oda jon mikor kivel hozzam ( ezt nem lehet arra fogni hogy 'biztos tetszem neki' teljes szivebol utal.. szerintem) es mondja a magaet.. mar mondtam neki hogy ha csak erre kepes hogy beszologasson akkor minek jon ide?! Erre o azt mondta hogy mert szeret baszogatni. Komolyan nem tudom mit tegyek figyelmenkivul nem tudom hagyni... Probaltam mar de egyszeruen nem megy. Vissza kene szologatnom nekem is?! De mit?! Valaki segitsen mielott sirva fakadnek a suliban is:(
Még nem adtál meg a kérdésedhez kulcsszavakat
Semmit sem tűrnek rosszabbul az emberek mint az elutasítást. Nyilván azért köt beléd mert a figyelmedet és mások figyelmét akarja. Ha folyamatosan ignorálod az elég büntetés neki, de ez csak akkor megy ha nem látják rajtad semmi jelét hogy érdekelne a dolog. Ha már a sírás környékez akkor ezt nehéz megjátszani.
Játssz telefonon, hallgass zenét, olvass valamit, írj valamit, beszélj másokkal (vond be őket is) csak ne rá figyelj. Ha még csak rá sem pillantasz az a legjobb és az arcodnak is sugároznia kell a mérhetetlen közönyt.
Ha visszaszólogatsz azzal csak azt erősíted benne hogy volt miért eddig dolgozni és továbbra is megéri.
Látszik hogy gyenge jellem vagy.(ezt nem rosszindulatból írom) Az elzárkózás jobban fog menni mint a felülkerekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!