Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék kérni már 15 éves vagyok és még mindig nem menstruálok . Nagyon cikinek érzem mert az oszályomból az összes lány menstruál már ja és még annyi h az tényleg igaz h ez öröklődik és akkor jön meg amikor anyának v mamának?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 14:03
1/15 anonim válasza:
Nem ciki, inkább örülj neki, nem görcsöl a hasad. Nekem 11 éves korom óta megvan, de utálom ha megvan :/
És nem, az nem igaz tudtommal, hogy öröklődik.
16/L
2/15 anonim válasza:
Nem igaz, az én anyumnak 15 éves kora körül jött meg először, nekem kb 12-13
3/15 anonim válasza:
szerintem ez nem normális:S
átlagban ilyen 12éves kor körül jön meg elöször
Nőgyogyásznál voltál már?
4/15 anonim válasza:
Ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor irány a nőgyógyász.
5/15 anonim válasza:
ez nem normális, idáig meg keleltt volna hogy jöjjön, ez késői nemi érés. orvos!
6/15 anonim válasza:
teljesen normális, 16 éves korig kell megjönnie,ne érezd cikinek örülj neki nem túl jó dolog
7/15 A kérdező kommentje:
de amugy tudtok mondani valami előjeleket ??és kb mikor fog megjönni
??
2012. máj. 9. 15:46
8/15 anonim válasza:
alhasi fájdalom,fehér folyás,fej fájás
de már rég volt 12,5 éves voltam,most 22vagyok
9/15 anonim válasza:
Lassanként fel kellene keresned egy nögyogyászt. Pánikra azért nincs okod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!