Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg ennyi és innen már...

Tényleg ennyi és innen már nincs tovább? 22f

Figyelt kérdés
175 centi vagyok, 87 kiló, testzsir 18% körül, 20 fölött semmiképp nincs,és már vagy két éve stagnálok. Számolom a kalóriát, makrokra figyelek, következetesen felépített edzésprogramozással, és semmi változás a fizikumonban. Fa..om tele van, hogy keményen dolgozok a semmiért. Úgy érzem, mintha nem nagyon tudnék már izmot magamra pakolni, vagy csak nagyon kevesen nagyon sok idő alatt, nagyon kemény munkával.
2021. febr. 28. 17:02
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem ért hozzá egyáltalán az a kommentelőnk, aki szerint jóval 200 kiló fölött lehet nyomkodni naturálban. Már a 200 kiló is kérdéses, ha valóban naturál emberről beszélünk, lehet akarmekkora testsulyod. A 87 kilomhoz, ez a 160 kilo is nagy szám volt már úgy, hogy nem pattintottam. Boztos sokan képesek erre, de személyen nem is talalkoztam még olyannal, aki erre képes lenne.
2021. márc. 1. 16:09
 22/34 anonim ***** válasza:

175/87 kilos vagy 18% on.

Az elég halovány tömeg.

Hiába nyomsz ennyit meg amannyit ,az senkit se érdekel.Vékony vagy.

Mehet még a tömegelés.

Mert ha leszálkásítanál kb veréb testalkatod lenne.

A vékony ember meg nem szép látvány!

2021. márc. 1. 17:20
 23/34 A kérdező kommentje:
A max kb 10% testzsirral, magasság-100kg+10kg általánossagban elvileg. Én ettől 4-5 kilóra vagyok.
2021. márc. 1. 17:53
 24/34 anonim válasza:
Nyilván, nem értett hozzá..ezzel csak az a probléma, ha az interneten tájékozódnak a fiatalok, akkor ezekkel a hozzászólásokkal, hogy 90kg-mal vékony az ember és ,hogy naturalba 200kg és afölött lehet nyomkodni.Veszelyes, mert sokan elhiszik amit itt ott olvasnak ahelyett, hogy edzőtől vagy témába jaratosabb emberré hallgatnak. Igen, lehet, 200kg felett nyomni ha erőemelő vagy és heti egyszer maxolsz. Vagy, ha testépítő vagy és tele vagy mint a delibusz. Na, akkor lehet 80kg testsúllyal nulla edzesmulttal 100kg súllyal bemelegiteni. Arról nem is beszélve, hányan nyomnak hibásan fekve.. hidalnak, nem szorítják hátra a valluk és még sorolhatnám. Minden erejukkel nyomják az egyre nagyobb súlyokat mert azt úgy kell ugye... Csak hiába mert mindig mellém álltak és néztek, hogy mennyit fejlődtek. Megsugom semennyit. Ugyanis nem mellből nyomják a súlyt, hanem vallbol, hatból, tricepszbol. Aztán azért van olyan sok, főleg fiatal a konditeremben ahol azt látod, hogy vastag a karjuk, valluk, de nincs melluk.. előre esik a valluk oldalról nézve és hiba mondod nekik, hogy nem esztétikus ahogy kineznek és az izmok egymásra épülnek stb. Nem érdekli őket. Másik példa a felhúzás. Ott is labbol kell megindítani a súlyt. Ok odaallnak piszkafa lábakkal és pakolják, pakolják a súlyokat és derkbol emelnek. Szóval hiába emeled te is kérdező a súlyokat azért nem fejlődsz mert vagy maxolsz minden edzésen és nem tudsz regenerálodni vagy nem viszel be elég kalóriát ami szükséges az edzeshez. A másik az idegrendszer. Az is sokknak van kitéve edzés alatt. Ha hét napból hetet lent edzel akkor azért sem tudsz fejlődni. Idő kell a szervezetnek, hogy regenerálodni tudjon. Szalkasitas alatt ugye naturalba nem nagyon fogsz zsírt pucolni és izmot építeni, definiáltabba tenni egyszerre.Több kérdésem lenne. Van e edzes multad? Mióta jársz konditerembe? Magadtól kezdtél edzeni vagy az interneten olvasottak alapján? Milyen gyakran változtatod az edzésterved? Ez is közrejátszhat abban hogy nem fejlődsz mert az izmok hozzászoktak ahhoz az edzéstervhez amit követsz.Milyen gyakran eszel? Fehérje,szénhidrát,zsír mennyit viszel be egy nap? 175cm testmagassághoz, a 87 kg rendben van, bár kép nélkül elég nehéz megmondani. Nem látjuk a genetikad milyen pl. Nem tudom miért kéne 10% testzsír alá menni, ha nem vagy testépítő. Eleve azt sem értem a terembe, hogy aki nem testépítő és nem versenyre készül az minek szed bármilyen szteroidot..hiusagbol felesleges szetcsapni az egészséged. Főleg fiatalon!!
2021. márc. 1. 19:26
 25/34 anonim ***** válasza:
Most akkor mit akarsz mondani.4,5 kiló az semmi már,vagy az lenne a jó?
2021. márc. 1. 20:00
 26/34 anonim ***** válasza:
25: azt akarja vele mondani, hogy ha szerinted 10%-os testzsírral 175cm-rel a 80kg az veréb testalkat és vékony, akkor súlyos testképzavarban szenvedsz (ha te voltál a 22-es). Nem a cuccos testépítőkhöz kell viszonyítani az embereket.
2021. márc. 1. 20:13
 27/34 anonim ***** válasza:
Milyen 10% -ék ember?A kerdesben még 18%volt.Mostmár lementünk 10%ra?
2021. márc. 1. 20:21
 28/34 anonim ***** válasza:

"Mert ha leszálkásítanál kb veréb testalkatod lenne."

A kérdésben 87kg volt. 10% testzsírral 80kg körül lenne. Nehéz a matek meg az értelmezés, tudom.

2021. márc. 1. 20:27
 29/34 anonim ***** válasza:

28#

Segítek.Biztosan késő van már.

Ide kimásolom neked,mert lapozni már ugylátszik nem megy:

"175 centi vagyok, 87 kiló, testzsir 18% körül, 20 fölött semmiképp nincs"

Szval nem 10% ék az,hanem inkabb több ,mint tizennyolc!!!

"Húsz fött biztosan nincs" !Az meg az én ertelmezésem szerint: lehet akár 20% is,de attol több nem!!

2021. márc. 1. 21:07
 30/34 anonim ***** válasza:

29: ki beszél a kérdés szövegéről? Arról beszélsz, hogy veréb lenne leszálkásítva. Leszálkásítana 10%-ra, akkor 80kg körül lenne. Száraz 80kg nem vékony veréb testalkat.

"10%-os testzsírral 175cm-rel a 80kg"

Ezt írtam. 10%. 80kg. Érted? Vagy csak trollkodsz miután rájöttél, hogy hülyeséget beszélsz?

2021. márc. 1. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!