Kár-váll edzésen mire mennyi gyakorlatot csinálnátok?
A kar az 2 izomcsoportból áll bicepsz és tricepsz, plusz a vállát szeretnéd még berakni. Nem javasolnám.
Csinálj mondjuk:
mell-bicepsz
Láb-váll
Hát-tricepsz
Én így szoktam és hasazok mindig edzés végén. Így egy izomcsoport sem marad ki és tudsz 3-4 gyakorlatot csinálni mindegyik izomcsoportra.
Akkor már legyen push pull leg mert így értelmesen vannak összeállítva az izomcsoportok,amik együtt szeretnek dolgozni és nincs átfedés.
1-es meg nem tudom miből van de egy rendes lábnap után örül az ember hogy hazaér nem hogy még egy egész izomcsoportot megedzeni.
Hogy értve miből vagyok?
Lenyomok 4 gyakorlatot vállra, 4-5 gyakorlatot lábra. Mindegyik gyakorlatból 1x10 bemelegítő, utána 3x8 széria súllyal.
Inkabb 1 nagy meg 1 kis izomcsoportot kombozz. Lab az alap h kulon, de a mellet es a hatat se raknam egybe soha..
Am vallra minimum 3 gyakorlat mivel 3 reszbol all. Bicepszre meg tricepszre eleg 2-2 gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!