Állvány nélkül otthon starting strength/stronglift 5x5?
Figyelt kérdés
Tehát a guggolással lennének problémák, a front squat megy, meg tudom csinálni, de ha csak elölguggolást csinálok akkor maradhatok a normális programnál? Vagy ti variálnátok valamit emiatt?2021. febr. 14. 09:10
1/5 anonim válasza:
En nagyobb ismetlessel nyomom amig nincs allvany 70-80at azert meg fel tudok venni foldrol nyakba. Vagy valaki ramrakja es lentrol kezdek 🤷♂️ vagy kezdek elolgugolassal aztan kitores es utana kevesebb is eleg. Most ez van
2/5 anonim válasza:
Ha felhúzás+mellre vétellel tudod csak indítani a gyakorlatot akkor biztos, hogy szubmaximális lesz a terhelés. Nincsenek csodaprogramok, történjen meg a progresszív túlterhelés mikrociklusról mikrociklusra, az, hogy ez 5x5, 6x4 vagy 4x6 formájában valósul meg az annyira nem lényeges. Én most intenzitás és volumen fókuszú edzést hullámoztattam hétről hétre és erősödött a mellen guggim.
Én mondjuk nem mellrevétellel indítok, de a háton guggolás így sem vállalható itthon. Ha így csinálnam, abban az esetben én egyébként magát a power cleant is gyakorolnám.
3/5 anonim válasza:
Maradhatsz. Nincs lényegi különbség a két guggolás között.
4/5 anonim válasza:
Maradj persze, en nem varialnek.
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek.
2021. febr. 14. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!