Ennyi fehérje elég szálkásításhoz?
Nem vagyok túlsúlyos, bmi érték alapján normális a súlyom, de magas a testzsírszázalékom, szinte semmit se mozogtam eddig, szinte nulla izom van rajtam így egy hájas disznóként nézek ki.
1 hónapja elkezdtem erősítő edzéseket csinálni saját súllyal, illetve kisebb súlyokkal (5-10kg). Olvastam, hogy a makrók aránya a legfontosabb, ha nem akarok ugyanilyen löttyedt, de keskenyebb testet végeredményként.
167 cm magas vagyok, 60 kiló, 21 éves. Kb. 55 kiló lenne a cél.
1600-1700 kalóriát eszek, ebből elég 100g fehérje? 120at nagyon nehezen tudok összehozni úgy, hogy ritkán eszem húst és tejtermékeket, mert nem esnek jól a gyomromnak.
Nem elég. En is szalkásitashoz legalább 2 grammot mondanák ttkg-onkent, de inkabb 2,5 öt. En tömegelesnel eszek 2 grammot bár még most súly tartásnál is... Legalabb 2 grammot egyél. Nem Olyan nehez az. Most en is 2 grammot eszek ami nállam azt jelenti hogy naponta 240 gramm/ttkg.Ha nekem ez megy neked is menni fog az a 120 gramm. Shakkel meg 120 gramm sima. Egy shakeben alapbol van kb. 23 gramm(feherje fuggő de mind 20-24 gramm),eszel mondjuk 300 gramm csirke mellet az 84 gramm. Meg betolsz 100 gramm turot ami kb.17 gramm. Es mar tobb is mint 120 gramm/ttkg. Eszel meg a csirke melle egy kis rizst. Es ez meg nincs is 1600 kaloria.
..
Lány vagyok. Zsírból 50-60g-ot eszek naponta, a maradék ch.
Na és ha 2 adag fehérjét iszok egy nap, az oké? Úgy könnyebben meglenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!