Hány gramm szénhidrátot viszel be és mennyi kalóriával, illetve hány gramm fehérje mellé?
Figyelt kérdés
Szálkásító és tömegnövelő fázisra is értem.2021. jan. 18. 17:24
1/2 anonim válasza:
Nem tömegelek és nem is szálkásítok. Tartom magam azon a testzsírszázalékon,ami nekem tetszik. Eddig 3600 kcal volt egy nap, most levittem 3390re, kicsit lentebb akarom vinni a testzsírt és azt tartani. Fehérje az nálam kb 2gramm/ttkg,néha több is. A szénhidrát-zsír aránya meg mikor milyen. A napi össz kalóriát nézem.
2/2 anonim válasza:
3200 kalórián vagyok, ezzel nem zsirosodok, és lassan, de biztosan jön az izom. Szénhidrát nekem is változó, attól függ, mit kívánok aznap. Pl, ma kivantam a sajtot, megettem 200 grammot, igy ma alacsonyabb volt a szénhidrátbevitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!